Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16259192 www.bgdnes.bg

ИЗПОВЕД! Теодора от "Фермата": Отключих диабет, бях тъпкана и подценявана!

"В огледалото виждам едра, но силна жена", признава Теодора Тръндева от "Фермата" в емоционален разговор с приятелката си Присияна. Двете проведоха доста феминистки разговор преди поредните битки в риалити формата.

Хасковлийката Теодора е преживяла доста тежко последните пет години от брака си, според собствените й думи.

Реклама

"Визията за мен беше много важна, бях 58 килограма, но ми се случи нещо неприятно и ми се отключи диабет - разказва Теодора. - Реших, че повече няма да близна сладко, полагах неимоверни усилия да изглеждам перфектно, оледалата сякаш станаха криви. Но получавах критики от бившия ми мъж. Пет години мъки преживях, но сега виждам в огледалото една едра, но силна и женствена жена. Осъзнах, че стойността на жената не се мери на кантар".

Теодора разказва, че е била тъпкана и подценявана, но се е научила да заявява себе си по мил и тактичен начин, без конфликт и агресия. Създава център за помощ на деца и родители в трудни ситуации, защото приема за своя мисия да дава надежда на обърканите деца, да помага на хората в счупените бракове, на изтормозените жени и пасивните мъже.

В същия коловоз се включва и Присияна, която живее в чужбина и вижда, че там жените макар и пълнички са щастливи, защото не им пука от това.

"Когато чужденците дойдат в България забелязват веднага обсесията на жените към слабото тяло. В Англия жените не се определят от външния си вид. Ходят си с къси поли и не им пречи, че бедрата им са едрички, а това се приема за нормално", казва Присияна.

Четете още

Участник от "Фермата"  с нова любов, показа я

Участник от "Фермата" с нова любов, показа я

Петър от „Фермата" обедини отбор Елбетица

Петър от „Фермата" обедини отбор Елбетица

Изгонената от "Фермата" иска подарък от победителя

Изгонената от "Фермата" иска подарък от победителя

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Футболистът Коко изгони спасителя Павел от "Фермата"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама