Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16336509 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Румен Радев в ПРОВОКАТИВНА пиеса

Дарина изпълнява една от централните роли в провокативен спектакъл

В нова провокативна постановка участва талантливата дъщеря на президента Румен Радев - Дарина.

Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер - "Сад. Игри по време на Апокалипсис".

Реклама

Спектакълът е силно провокативен както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер. Тя се прочу преди време с ролята си в постановката "Дон Жуан в пъкъла" на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, днес отново се занимава с авангарден и "свободомислещ" театър по думите на специалисти.

Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата "Мадам Дьо Сад" от Юкио Мишима. Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинните им игри - в смъртоносни.

От година талантливата Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, който искаше да я снима като царица Сара Теодора в новия си филм.

Работата по новата постановка започна още на 17 юни и оттогава Дарина и колежките й не спираха да репетират.

Четете още

Гаджето на дъщерята на Радев я теши след скандалите

Гаджето на дъщерята на Радев я теши след скандалите

Дъщерята на Радев печели с екзотика ролята на еврейката Сара

Дъщерята на Радев печели с екзотика ролята на еврейката Сара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама