Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16378508 www.bgdnes.bg

Пилар не е била шута на Рамос

Серхио отново пуска сърчица под снимка на жена си

Серхио Рамос реши да отговори на слуховете, които циркулират напоследък за възможна криза в брака му. Въпреки че първоначално отказа да даде обяснения за ситуацията, играчът на "Севиля" наруши мълчанието си, използвайки социалните мрежи като платформа, за да разсее всякакви съмнения относно състоянието на отношенията си с Пилар Рубио.

Клюките започнаха да се засилват, след като Пилар Рубио не присъства на рождения ден на свекърва си и отива сама на светско събитие по същото време. Тези факти подхраниха спекулациите за възможна раздяла, но двойката реши да парира слуховете с публичен жест.

Реклама

Журналистката сподели вчера в социалните си мрежи очарователна снимка от нейния дом в Севиля заедно с футболиста. Изображението привлече вниманието на повече от 50 000 последователи за няколко минути, подчертавайки особено "харесването" и страстния коментар на самия Рамос, който пусна сърчица и огньове.

Близки до двойката разкриват, че това не е първото предизвикателство, пред което са изправени във връзката им. След раждането на третото им дете се заговори, че са преминали през труден етап, но Рамос успял да убеди Пилар да му даде втори шанс. Напоследък напрежението се появи отново, особено след отсъствието на Пилар от раздаването на латинските "Грами", където Рамос присъства със сестра си, а не със съпругата си.

Смяташе се, че Пилар не е искала да отиде да живее в Севиля, където се премести да играе съпругът й, но явно вече си е намерила място и в този град.

Четете още

Пилар секси на плажа

Пилар секси на плажа

Серхио Рамос с жената на ММА

Серхио Рамос с жената на ММА

Жената на Серхио Рамос по бельо

Жената на Серхио Рамос по бельо

Рамос тайно търгува с картини

Рамос тайно търгува с картини

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама