Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16387941 www.bgdnes.bg

Рачков е влюбен във Веско Маринов

  • Билетите за концерта му струваха 100 лв.
  • Актьорът подари огромен букет на певеца

Влюбен във Веселин Маринов е Димитър Рачков. Актьорът се промъкна през тълпата и подари огромен букет на певеца на неговия концерт. Двамата се разцелуваха, въпреки че преди време имаха доста спорове в "Като две капки вода".

Реклама

Тази година отново ще има "Капките", сподели наскоро Маринов пред "България Днес". Певецът отново ще влезе в ролята на член на журито, а Рачков може би ще е водещ. Новият сезон на "Капките" ще започне през февруари.

Рачков не е имал проблеми да се влюби във Веско, защото самият певец признава, че е "Лесен за обичане". Така се казва и новият албум на изпълнителя. Това е тридесетата тава на певеца, който, както знаем, е много плодовит. В новия албум както обикновено се пее за жени, любов и вино. Защо бардът игнорира ракията като изконна българска напитка, засега не е ясно.

Както винаги, певецът се заигра с нежната половина от публиката, като я накара да пее с него и тя се отзова с голямо желание.

Освен впечатляващите визуални ефекти и екрани събитието се заснемаше с доста сериозна техника - огромен кран със скъпа камера, както и две други камери. Отделно сред публиката се разхождаха двама фотографи, които да запечатат събитието.

Билетите за концерта на Веселин Маринов струваха по 100 лв. за топ местата. Много от феновете си ги бяха купили още преди няколко месеца, за да си осигурят комфортно присъствие близо до звездата. Макар зала 1 на НДК да се пълни трудно, Веско доказа, че за него това не е проблем. И то не веднъж, а три пъти поред.

Реклама

Концертът бе истински празник за всички почитатели на певеца. Сцената бе празнично украсена и буквално залата се "пръскаше" по шевовете от фенове.

Разбира се, спектакълът не можеше да мине и без най-големите стари хитове на Веско за жени, вино и любов.

Както казват много от неговите почитатели, на бившия рокаджия всички песни са му хитове. Самият Маринов е вкарал и доста рок елементи в новите си песни, но съвсем умерено, за да не се издразни по-възрастната част от аудиторията.

Веско е на сцената повече от 40 години и не смята скоро да се откаже. Казва, че всичко в живота му има смисъл, защото е съпътстван от любовта на публиката си.

"Аз съм много щастлив с моите фен клубове по всички градове. Хората знаят повече за биографията ми, отколкото аз самият", смее се той.

Радостно е, че цели поколения българки са израснали с неговите песни и дори в момента възрастни жени носят тениски и шапки с надписа "Аз обичам Веселин Маринов от дете".

Четете още

БЕЗ ПРОМЯНА! Веско Маринов не остарява и надбягва годините

БЕЗ ПРОМЯНА! Веско Маринов не остарява и надбягва годините

Любо Киров цака Веско Маринов в НДК: Няма само един човек да се поти в тази зала, и аз мога

Любо Киров цака Веско Маринов в НДК: Няма само един човек да се поти в тази зала, и аз мога

Реклама
Реклама
Реклама