Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16450932 www.bgdnes.bg

Боксьорът Дейвид Хей завлече нова в харема

Известният с нестандартния си сексуален живот бивш боксьор Дейвид Хей направи поредния си удар на нежния фронт. Привлече в харема си бившата футболна годеница Хелън Фланаган.

Спортистът скандализира Англия с полиаморните си връзки в последните години. Той и гаджето му Сиан Озбърн правят тройка в живота с по още една мацка през няколко месеца.

Реклама

Явно сега на мушката им е попаднала Хелън. Актрисата се раздели преди време с годеника си Скот Синклер. Двамата с футболиста бяха заедно повече от десетилетие и имат три деца. След раздялата им Фланаган си увеличи бюста и стана изключително разкрепостена в социалните мрежи. 

Така е привлякла и вниманието на Хей. Блондинката и боксьорът са изловени на няколко пъти заедно в последно време. На някои от тях е била и Сиан.

"Хелън и Сиан също се срещнаха и се договориха веднага. Хелън е много отворен човек и тримата се разбират добре", сподели източник на "Дейли Мейл".

Дейвид и приятелката му модел Озбърн са заедно от 2020 г. За това време към отношенията си добавяха няколко мацки. Последните от тях са певицата Уна Хийли и италианската моделка Даниел.

Наскоро Фланаган намекна, че се среща с нов мъж в социалните мрежи. Интересна бе реакцията на най-голямата й дъщеря, която показа категоричното си неодобрение от избраника на майка си. Направи го в същото видео.

Четете още

Хийли замени Дейвид Хей с актьор

Хийли замени Дейвид Хей с актьор

Дейвид Хей фалира

Дейвид Хей фалира

Певицата Уна Хийли се покая:
Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Певицата Уна Хийли се покая: Срам ме е от тройката с Дейвид Хей!

Дейвид Хей прави тройка в Мароко

Дейвид Хей прави тройка в Мароко

Реклама
Реклама
Реклама