Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16666411 www.bgdnes.bg

Любо Нейков пак качи килцата

Култовият актьор Любо Нейков пак качи 5-6 килца.

Преди половин година той свали 15 килограма с помощта на френски специалист, когото слушаше безрезервно, увериха се тогава първи фоторепортерите на "България Днес".

Тези дни обаче стана ясно, че комика пак е уголемил с два размера дрехите си, след като бе засечен в мол да мери ризи, които така и не му станаха. Отново в блестящо настроение, Нейков се забавляваше в компанията на жена си Гинка, самата тя вталена с поне 10 кила отпреди пет години.

Реклама

Преди време актьорът, който обича да си хапва месце, промени хранителния си режим от страх за висок холестерол и проблеми с бъбреците.

За промяната във физиката му тогава пред вестника разказа бащата на комика - Иван.

"Почна специален режим за регулиране на теглото, който му предписали доктори от Франция. Отслабва бавно, но е важно, че вече има мотивация да е на диета, не като преди. Любо много обича да готви, на маса да си говори с приятелите, да създава радости за хората около него. Такъв ми е синът, не че го хваля, ама няма човек, който лошо да каже за него", обясни ни тогава бай Иван.

Миналото лято Любо приготвяше собственоръчно сушеници и луканки за цялата фамилия. Той ги сушеше в двора на къщата си в Червен бряг и ги приготвяше за коледната трапеза. Тази година обаче актьорът се отказал от идеята. Той отново ходи основно в спортни дрехи, които скриват налялото му се коремче и се кълне, че като се затопли отново ще мине на диета.

Четете още

Любо Нейков МРЪЗНЕ по летищата

Любо Нейков МРЪЗНЕ по летищата

Любо Нейков и Влади Априлов на мини турне

Любо Нейков и Влади Априлов на мини турне

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама