Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16670903 www.bgdnes.bg

Софка ЗАКЛА прасето за Коледа, Преслава и Коцето ръфат кожа

Дава кожата на Преслава, най-хубавата мръвка отиде за Коцето

Точно както повелява старата традиция, Софи Маринова закла прасетата баш преди Коледа. Ромската перла явно отглежда животинките в близост до родното си Етрополе, а дойде ли зимата, хладилникът и фризерът се пълнят яко с мръвки.

"Онзи ден клахме прасета", изцепи се Софка в социалната мрежа в клип, на който е още с двамата си най-верни другари в попфолка - Константин и Преслава. Тримата са били на сбирка преди празниците и на разделяне, точно преди да се качат в колите и да отпрашат, Софка ги сюрпризира изненадващо.

Реклама

Маринова решава да зарадва точно преди Коледа любимите си с няколко торби прясно свинско. Ромската перла е отделила по няколко килограма за Коцето и Преслава. За да усетят колко е вкусно наистина прасето, което е хранила, а после заколила, Софка дори им дава да си гризнат.

"Чакай да ви дам на теб и Преслава малко с лучец. Да си имате и да си ги пържите", споделя Софка и започва да рови из задната седалка, където са армаганите.

При вида на месото, което получава обаче, Коцето остава малко недоволен.

"Ама това е само сланина. Аз искам само най-хубавото. Само най-хубавите пържоли ми дай. И кожа не искам. Дай я нея на Преслава, тя обича", споделя Коцето, докато получава сочната и прясна мръвка от ромската перла.

"Ето още за децата", пък му казва Софчето. Само че Коцето изобщо не мисли за наследниците си.

"А за тях няма да има. Те няма да ядат от това", подсмихва се популярният и обичан изпълнител.

Преслава пък остава видимо доволно от "ценния" дар, който получава в навечерието на празниците. Както още повелява българската традиция, навръх Коледа именно свинското е основно ястие на празничната трапеза. Така че благодарение на кумицата си Преслава няма да се бута из магазините за месо, а ще сготви за цялото си семейство домашно.

"Айде на прасето", гласи коментарът на Преслава под видеото, което Софка сподели в социалната мрежа.

Четете още

Софи Маринова пръсна хиляди левове бакшиш на рождения си ден (Видео)

Софи Маринова пръсна хиляди левове бакшиш на рождения си ден (Видео)

Софи Маринова пише коледна песен

Софи Маринова пише коледна песен

Реклама
Реклама
Реклама