Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16672903 www.bgdnes.bg

Андреа ОПЛЮ новото лекарство за отслабване. То е...

Попфолк певицата Андреа оплю нашумялото лекарство за отслабване Оземпик на нейн лайвстрийм. "Как Оземпикът е топ, ужасен е! Вреден е!", предупреди многбройните си фенове чалга фурията. Певицата е голям противник на новата мода в свалянето на килограми.

Оземпик е търговското име на лекарството семаглутид,  който се инжектира подкожно. Предписва се при болни със захарен диабет, но с времето се е забелязал още един ефект от лечението с препарата - талията намалява. Това накарало голяма група хора, които имат трудности с килцата да почнат да се боцкат с лекарството, но за съжаление, всичко си има цена.

Реклама

Първо, че при спиране на лекарството се напълнява отново, апък и самото отслабване не е направило телата на използващите по-атрактивни. "Лицето ти увисва, чувстваш се ужасно. По-добре е да се отслабва по традиционните методи", обясни русокосата напаст на своите почитатели.

Андреа отскоро е свалила своето тегло и много от нейните последователи са си помислили, че тя се е възползвала от новата технология. Оказа се, че изпълнителката е противник на тази практика.  "Въобще не почвайте да взимате неща без да сте се консултирали с вашия лекар!", допълни сексбомбата, за което е права!

Четете още

Андреа се къпе по обуща, влиза в басейн с високи токчета

Андреа се къпе по обуща, влиза в басейн с високи токчета

Чалгаджийката Андреа от жега се разпищоли в сауна

Чалгаджийката Андреа от жега се разпищоли в сауна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама