Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16691332 www.bgdnes.bg

Яна Маринова с горещ коментар по случая с НАРЯЗАНАТА Дебора

"Бях залитнала по кривия път, защото нямаше кой да ме подкрепи", призна в студиото на голяма БГ телевизия Яна Маринова. Популярната актриса допълни, че травмите от тежкото й детство са трудни за преодоляване, но днес вече получава помощта на сина си Никола, студент в престижен университет в Швейцария. В негово име тя е готова да направи и невъзможното, за да е в състояние да продължи нататък живота си, необременен от призраците на миналото.

"Всички грозни истини за семейството излязоха наяве", разкри тя. Маринова се зарича "да загине", но да не допусне "това нещо да продължава".

Реклама

В ефир любимката на зрителите направи още горчиви констатации. Една от тях е за отчаянието, обхванало голяма част по думите й "хората на духа в България".

"Обезверени са, отчаяни, искат да се самоунищожат", каза тя.

Яна Маринова обаче е на мнение, че това не помага за промените в обществото. "Ако не можем да направим радикалната промяна, всеки ден трябва да се борим с някоя несправедливост", убедена е актрисата.

Тя посочи, че никога не бива да забравяме примера на хората, завещали ни своите идеи и идеали. Напомни обаче за трагичната участ на много от тях. "Убиха Ботев, кKистиан Таков, Георги Марков... Изгониха от България Пенчо Славейков", изреди имената на старите и новите бележити българи с героична съдба Маринова.

 "За мене много важно да се противопоставяме на домашното насилие. Случаят с Дебора потресе всички. Така не може да продължава повече", категорична е актрисата, която вече направи своето признание, че самата тя е била жертва на физически посегателства. 

Четете още

Признаха Яна Титова за Агент на промяната

Признаха Яна Титова за Агент на промяната

Яна Маринова навърши 3 по 15

Яна Маринова навърши 3 по 15

Яна Маринова живее втори живот!

Яна Маринова живее втори живот!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама