Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16707796 www.bgdnes.bg

Пике и Шакира изпушили лулата на мира

Шакира и Жерар Пике "изпушиха лулата на мира", съобщават техни близки, цитирани от "Мундо Депортиво". Година след раздялата им и след като бяха въвлечени в множество сблъсъци и безброй заглавия, бившата двойка уреди откритата семейна война в името на децата.

Журналистката Лорена Васкес потвърждава, че отношенията между певицата и бившия защитник на "Барселона" са претърпели значително подобрение през последните седмици. Сега двамата поддържали отношение на хармония и са оставили правните спорове зад гърба си.

Реклама

"Сега си говорят помежду си, досега не беше така. Споразумяват се с известно спокойствие, без винаги да прибягват до адвокати", разкрива Васкес. Тази новина идва след месеци, в които връзката между Шакира и Пике беше в очите на обществеността, подчертавайки положителна промяна в комуникацията и взаимното разбирателство след лятото.

Колумбийката излезе в отговор на последните новини, които я свързват романтично с музикалния продуцент Рафаел Аркоте, но това се оказва дългогодишно приятелство и строго професионални отношения. В момента певицата била съсредоточена върху семейството и здравето на баща си, който вече се е възстановил след хоспитализация.

Васкес отбеляза: "В момента не можем да говорим за романтична връзка или гадже. Шакира се наслаждава на това, че е необвързана, и посвещава времето си на своите родители и деца". Фокусът на Шакира в момента не е върху намирането на любов, а върху укрепването на семейните връзки и удоволствието от живота с любимите хора.

Четете още

Пике прецакал Шакира със 120 млн. евро

Пике прецакал Шакира със 120 млн. евро

Пике изтри Рамос заради Шакира

Пике изтри Рамос заради Шакира

Жерар Пике призна: Ако ми пукаше, да бях умрял

Жерар Пике призна: Ако ми пукаше, да бях умрял

Тежки времена за Жерар Пике и гаджето Клара

Тежки времена за Жерар Пике и гаджето Клара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама