Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16708158 www.bgdnes.bg

(ОБЗОР) Екранът обича плешивите мъже

Най-обичаните шоумени у нас нямат коса

Според "Виктория Сикретс", за да бъдем секси, трябва да имаме стил, нагласа и увереност. Тук не става въпрос за слаба фигура, перфектна кожа или... КОСА! Вижте най-известните и успешни плешивковци у нас за 2024 г.!

Николаос Цитиридис. Кариерата на Николаос започва през 2016. като комедиант на шоуто "Оупен майк" в "Комеди клуб" - София. Неговият неистов успех обаче идва в телевизията. 4 години, 8 сезона и броящи над 600 епизода затвърдиха Николаос като любимия плешивко на малкия екран с вечерното предаване "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Реклама

Захари Бахаров. Ако си говорим за любимци в ефира, то Захари със сигурност е този на големия екран. Чаровният актьор разби класациите за най-сексапилен мъж още преди десетина години. Оттогава звездата от "Дзифт", "Под прикритие" и други БГ класики остарява като виното... става все по-добър с възрастта!

Георги Тошев. Над 20 години журналистът и продуцент Георги Тошев създава едни от най-емблематичните предавания в ефира. До днес е посетил около 200 държави, в които се среща с вдъхновяващи личности като холивудски актьори, звезди, българи в чужбина и др. Браво!

Иво Танев. Бившият тв водещ тази година призна, че се завръща в шоубизнеса. "Пътна безопасност" е проектът на Иво, с който той възнамерява да се завърне в списъка на хайлайфа. 57-годишният шоумен описа идеята си като "много добре направен и сериозен проект", за който тепърва трябва да се ослушваме.

Николай Костадинов. Тази година "Игри на волята" изненада зрителите си със сериозен репертоар от нацепени мачовци. Най-отличителната звезда обаче бе Николай Костадинов.

Софиянецът има трето място на европейски и пето място в световен турнир по културизъм, както и рекорд от 500 килограма на лег преса. Слави се с най-големите крака в България, както и за най-силния участник в историята на предаването.

Реклама
Реклама
Реклама