Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16732247 www.bgdnes.bg

Нина Добрев изумява с умения на леда. Ето ги най-запалените БГ звезди по зимните спортове

Алена Вергова фучи със скейборд

Подобно на популярния си баща, щерката на Юлиан Вергов смело яхва сноуборда през зимния сезон. Семейството често се наслаждава на екстремни спортове в пълен състав. Алена обаче се прочу с карането си на скейтборд. През зимата младата актриса фучи в България и никога не забравя да сподели преживяванията си със своите фенове.

Нина Добрев изумява с умения на леда

Холивудската ни киногордост Нина Добрев също е горещ почитател на ниските температури. Звездата с български корени е гадже на олимпийския шампион по сноуборд Шон Уайт от вече 5 години и яко наваксва с карането. Нина има най-добрия възможен учител у дома и самата тя се справя като професионалист. Часове преди края на годината Добрев сподели фотосесията си с компанията за бордове на своя любим мъж и изуми всички с уменията си на леда.

Реклама

Део е цар на пистите

Шоуменът Деян Славчев-Део също не си поплюва, когато става дума за спорт! Тв блондинът се занимава както със сноуборд, така и с редица други спортове. През зимния сезон той е непрекъснато на пистите с цялото си домочадие, като дори най-малките се учат да карат. Когато снегът се стопи, Део яхва друг вид дъска, която не му е чужда - уиндсърфа.

Юлиан Костов и гаджето му на ски ваканция в Банско

Топдвойката на 2023-а е неразделна не само в летните, но и в зимните спортове! Актьорът и пръв продуцент на Мария Бакалова Юлиан Костов и секси изгората му Мирела Илиева прекараха цялото лято, обикаляйки тропиците по света, но този сезон се наслаждават на зимните спортни забележителности на страната. Преди броени дни влюбените пришпориха ските на Банско и ощастливиха феновете си с куп сладки фотоси.

Нина Николина катери Витоша с кучетата си

Нина Николина смело щурмува Витоша в компанията на домашните си любимци. Гласовитата брюнетка, солидно екипирана, се наслаждава на стръмни разходки с двете си кучета. Минусовите температури не плашат триото, а самата певица се наслаждава на красивите зимни гледки.

Мария Игнатова се гизди за всеки поход

Телевизионното блонди Мария Игнатова заживя в подножието на планината и не се спира с дългите разходки. Натрупалият се сняг въобще не може да откаже водещата от любовта й към природата и тя хваща пътя към върховете при всяка възможност. За планинските си походи бившата на Рачков неизменно се гизди в стилни тоалети и дебели ботушки, които никога не пропускат да влязат в кадър!

Силвия Петкова качва адреналина и през зимата

Най-топлата филмова усмивка у нас не посещава само СПА центровете през студените месеци. Силвия Петкова е голям фен на адреналина! Червенокоската ходи на бокс, плуване, тенис и фитнес, а когато падне снегът, поема към планината да сърфира на любимата си дъска.

Четете още

Объркаха Нина Добрев с Тейлър Суифт

Объркаха Нина Добрев с Тейлър Суифт

Нина Добрев оплетена в любовен триъгълник

Нина Добрев оплетена в любовен триъгълник

Реклама
Реклама
Реклама