Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16741108 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев 12 години чака да стане почетен селянин на Кокаляне

"12 години всеки ден споменавам Кокаляне и още не съм стабал почетен селянин".

За това се оплака Сашо Кадиев в новото развлекателно предаване на Би Ти Ви "Кой да знае", чийто водещ е самият той. Майка му, Катето Евро, от години живее в баровското столично село край брега на Панчаревското езеро. 

Милена Маркова - Маца участва в отбора на Милица Гладнишка в шоуто във вторник вечер, докато изненадващо Христо Пъдев бе в един отбор с приятелката си, Цветина Петрова, с която още не са женени, но имат две деца.

Реклама

Както е известно, публиката в шоуто взима всичко спечелено от отборите, които се раздадоха на този път на макс.

Интересен въпрос беше откъде е дошла традицията хората да се чукат с чашите. Цветина предположи, че това е с цел напитката да мине в другата чаша и ако има отрова в нея, да се разпространи и другият да я изпие. Това беше и вярното

На въпрос какво изключително умение притежава птицата Манакин в Южна Америка, Милица отговори, че това е лунната походка на Майкъл Джексън и бе права.

Песимистите, според немско проучване, правят повече пари, живеят по-дълго или са по-щастливи бракове. Отговорът бе отново на отбор Милица, че живеят по-дълго.

Милица и Маца бяха категорични, че 400 мл. вода, и 400 мл. алкохол правят 750 мл. обем, заради свиването на алкохола във водата.

Един от най-важните въпроси бе с какво се е спуснала жена в Ниагарския водопад през 1901 г. - с бъчва, железен контейнер или животински мях.

Отбор Милица каза, че е в бъчва и двете актриси спечелиха съревнованието.

Четете още

Милица Гладнишка ШОКИРА: Яла съм кучешка и котешка храна

Милица Гладнишка ШОКИРА: Яла съм кучешка и котешка храна

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Кадиев, Гладнишка и Христо Пъдев в новото шоу "Кой да знае" по bTV

Реклама
Реклама
Реклама