Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16775017 www.bgdnes.bg

Зейнеб Маджурова МЕЧТАЕ за сватба, със Стоян са заедно от 13 години и имат 3 деца

"Използвам консултант за съня при трите ми момичета, тъй като никак не е лесно да имам почивка. Сутрините ми минават в зависимост от това дали съм се наспала или не. Съответно съм добрата Зейнеб или лошата".

Така се пошегува със себе си тв водещата Зейнеб Маджурова в предаването "Преди обед".

Навръх Бабинден красавицата сподели, че използва консултант за съня при трите си момичета.

"Мириам, която вече е на 4 години спеше прекрасно до един момент. Тогава разбрах за съществуването на регресията при малките деца и се обърнах към специалист. Сега всичко у нас е в изключителен режим - дори бабите ме питат колко да ядат бебетата, кога да спят и кога да ги събуждат", обясни Зейнеб.

Реклама

Тя е категорична, че не вярва в "а", че детето трябва да бъде оставено да спи колкото си иска и да му се дава храна, когато е гладно и заплаче.

"Това са остарели разбирания. Аз рядко си позволявам да излизам, но държа всичко под контрол", похвали се Маджурова.

Все пак тя не пропусна да похвали и мъжа си Стоян Балевски, който много й помага с отглеждането на трите момичета.

"Когато се върнах от болницата с двете близначки, Мириам беше много щастлива. Очакваше ги с нетърпение. И понеже е много бъбрива, постоянно им говори на бебешки език", смее се Зейнеб.

"Единственият ми проблем е, че не съм за обичане, когато не съм отпочинала, но мъжът ми и такава ме приема. Искам сега да благодаря и на бабите, които също много помагат. Със Стоян сме от 13 години заедно, късно решихме да станем родители, но сега сме безумно щастливи, колкото и да е трудно", каза още Зейнеб.

Тя се вслушвала често в съветите на Стоян, който също има брат близнак и по този начин лесно минала следродилната депресия.

Реклама

"Сега си мечтая момичетата като пораснах да се омъжа и да отпразнуваме любовта, а те трите да са наши шаферки", завърши Маджурова, която есента отново ще видим като водеща на светски събития по Би Ти Ви.

"Да, ще се върна на работа, защото много ми липсва. Освен това, ми се иска и малко да отдъхна от майчинството", смее се Зейнеб.

Четете още

ФИИУУУ! ТВ легендата Гала на ски със Зейнеб

ФИИУУУ! ТВ легендата Гала на ски със Зейнеб

Водещата Зейнеб Маджурова: Всеки ден плача за Турция!

Водещата Зейнеб Маджурова: Всеки ден плача за Турция!

Реклама
Реклама
Реклама