Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16790844 www.bgdnes.bg

Голямата любов на Васко Кеца се взе с италианец

Ани Върбанова се премести в Гърция, където живее с ресторантьор от Ботуша

Естрадната ветеранка Ани Върбанова рядко попада под светлините на прожекторите, но когато го прави, е качествено. На 2 януари певицата празнува рождения си ден в компанията на свои популярни български колеги, въпреки че от години живее в Гърция. Причината да избере за постоянно местожителство южната ни съседка е лична. Както "България Днес" научи преди всички, Върбанова се е задомила за италиански ресторантьор. Заможният й съпруг държал заведения не само в родината си, но и в Гърция, разказаха за вестника български приятели на изпълнителката.

На купона за празника на певицата в центъра на вниманието е бил особено близкият й от десетилетия Васил Найденов. Кеца се явил в дома на рожденичката с бутилка суперквалитетно шампанско и огромен букет, похвали се самата Ани Върбанова. Тя и италианският й съпруг обитават хасиенда в гръцкото село Неа Врасна. Импресариото на Васил Найденов - Ивайло Манолов, толкова харесал мястото, че си купил къща в съседство до тяхната. "Всяко лято Васко идва при него и се събираме всички", сподели певицата.

Реклама

"България Днес" още преди две години разкри, че между изпълнителя на "Телефонна любов" и гласовитата красавица, спечелила през 1977-а "Златният Орфей" е имало романтична история. "Не сме били обаче гаджета! Васко беше влюбен в мен като студенти в Консерваторията, но аз вече бях омъжена за музиканта Евгени Ламбринов. Останахме си приятели и до днес", призна Ани Върбанова.

"Васил беше лудо влюбен в Ани. Личеше си по всичко. Такава любов не може да се скрие", каза за вестника една от музикалните легенди на Пловдив - китаристът Иван Димитров - Ванко Филибето.

На партито за ЧРД-то на Върбанова тя и Кеца се договорили най-сетне да реализират идеята си за дуетно парче. "На юбилея ми преди 4 години изпяхме заедно "Ако имаш време" и се прие много добре. След като Тенко Славов я написа в средата на 70-те, пръв я записа Сашо Гривната, а после я даде на мен да я изпълнявам на концерти. След това и Васко я пя", разказва естрадната звезда от близкото минало.

"С Васко ще го направим това парче в стил фънк, соул... Нещо такова трябва да е, защото и двамата много обичаме. Поръчали сме на Косьо Цеков от ФСБ да направи музиката", описа съвместните си планове с Кеца Ани Върбанова.

Двамата с Васил Найденов може отново да изпълнят в дует "Ако имаш време", но в нов аранжимент. Така посъветвал Ани Тенко Славов по време на срещата им преди време в Америка. Незабравимата любима на Васко Кеца често пътува до САЩ, тъй като притежава къща в Калифорния, наследство от покойната й леля, твърдят наборите на Върбанова от гилдията.

Четете още

Алфредо Торес става певец, иска дует с Васко Кеца

Алфредо Торес става певец, иска дует с Васко Кеца

Васко Кеца призна: Лелките в тоалетната не ми искат пари!

Васко Кеца призна: Лелките в тоалетната не ми искат пари!

Реклама
Реклама
Реклама