Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16798542 www.bgdnes.bg

АРАБСКИ НОЩИ: От "Барса" водят и жените в Рияд

Руси изкушения гледат на живо мачовете и моловете

Докато футболистите на "Барселона", заедно с колегите си на още три други отбора - "Реал" (Мадрид), "Атлетико" (Мадрид) и "Осасуна", спорят в турнира за Суперкупата, то и някои от половинките на каталунския тим бяха поставени в ситуация на конкуренция, макар и само медийна. Саудитска Арабия не е точно мястото за демонстриране на женски хубости, но пък е интересно да се види и част от половинките на играчите отидоха с тях на курорт.

Даниела, съпругата на вратаря на "Барселона" Марк-Андре тер Щеген, с русата си коса е сред фаворитките на журналистите, отразяващи турнира. Преди вече седем години двамата се залюбиха, докато Марк-Андре още пазеше вратата на "Борусия" (Мьонхенгладбах), а след само пет месеца вече бяха семейство. 

Реклама

Даниела Мачадо, съпруга също на футболист на "Барса" - Жоао Кансело, не остава по-назад откъм интерес на феновете в социалните мрежи. Но Даниела е здраво омъжена, за тяхно съжаление. Двамата са португалци и любовта им датира още от гимназията, а и където отиде Жоао, дамата му е с него. 

Наталия Родригес, любимата на Рафиня е друга млада дама, която може да се похвали с купища последователи в социалните мрежи. И не за друго, а защото често ги радва с провокативни кадри. В същото време тя е неотлъчно до изгората си и също заедно с него преживя на Острова престоя му в "Лийдс".

В четвъртък вечер "Барса" победи с 2:0 "Осасуна" и така си осигури мач за трофея срещу големия враг "Реал". Ел Класико ще се играе тази неделя отново в Саудитска Арабия.

Четете още

Кой ще вземе мадридското дерби в Саудитска Арабия?

Кой ще вземе мадридското дерби в Саудитска Арабия?

Пике и Шакира изпушили лулата на мира

Пике и Шакира изпушили лулата на мира

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама