Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16807141 www.bgdnes.bg

НЕОСТАРЯВАЩА! На 56 години Гала още е секси

  • Тв звездата признава за ботокса по лицето
  • Водещата е редовна във фитнеса, обожава разходките в планината

На 56 години телевизионната легенда Гала продължава да бъде секси. В годините водещата почти не се е променила на външен вид и още събира погледите на мъжете. Гала не крие, че полага много грижи за външния си вид и резултатът е видим. През годините тя не е имала сериозни проблеми с килограмите, кожата й е стегната, а тялото й е мечта за много жени.

Реклама

Гала е на екран още от 90-те години на миналия век и много добре знае, че трябва да изглежда перфектно пред зрителите. През нейното предаване са минали десетки диетолози, фитнес инструктори и специалисти по здравословно хранене. От тях водещата попива най-важното, което помага за здравословния й начин на живот. Особено големи грижи тв легендата полага за кожата си. "Пролетната умора се отразява и на кожата ни, за съжаление. Хубавото е, че малко витамини, колаген, зеленчуци, риба, ядки и качествена козметика могат да променят това", коментира тя. Гала дори има собствена марка за козметика, като предлага различни кремове и серуми за лице, както и почистващи продукти. Обожава да се глези също с масажи и спа процедури.

Някогашното "Момиче на късмета" и асистентка на Къци Вапцаров започва кариерата си като манекенка още в началото на 90-те години. През годините Гала е направила някои естетически корекции по себе си, но без да прекалява с измененията.

"Каквото и да кажа по темата, няма да ми повярват - кахъри се водещата. - Нямам филъри по лицето си, но никога не съм криела за ботокса, слагали са ми дори докато се излъчва "На кафе". - Харесвам процедурите, които не променят вида и формата на лицето.

Тв легендата знае много добре, че спортът е изключително важен. Гала е готова за всякакви предизвикателства и неведнъж е правила различни упражнения в ефир. Преди време се включи в интересно предизвикателство заедно с мъжа си Стефан. "Ще тренирам пет пъти седмично в продължение на три месеца. Ще снимам как изглеждам във всеки един от етапите. Ще ям каквото си поискам.", сподели тогава Гала. Двамата със Стефан редовно поддържат форма във фитнеса. Тя не е вманиачена в ограниченията и понякога си позволява по чаша вино в приятна компания. Спазвала е различни диети, като предпочита да се храни с риба и зеленчуци.

Водещата обожава природата и често може да бъде видяна в планината. Гала най-често броди из снега с кучето си и любимия Стефан. От известно време тв легендата се хвали с красива вила в местността Щъркелово гнездо до язовир "Искър". Там е любимото й място за релаксация. "Дворът не е голям, но има още много работа и грижи по него. Половината част на къщата е облицована с дърво, а другата е с камък", обяснява водещата.

Гала е предала красотата си на своята дъщеря Мари, която вече е на 27 години и се изявява като инфлуенсър. Тя е плод на брака й с бизнесмена Константин Будев, с когото отдавна са разведени.

Четете още

ФИИУУУ! ТВ легендата Гала на ски със Зейнеб

ФИИУУУ! ТВ легендата Гала на ски със Зейнеб

СМРАЗЯВАЩО! Гала каза къде иска да я погребат

СМРАЗЯВАЩО! Гала каза къде иска да я погребат

Реклама
Реклама
Реклама