Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16826065 www.bgdnes.bg

Щерката на Соня Немска стана журналистка в Нова тв

Студентката Рая Ваташка стажува пред камерата

Дъщерята на Янко Ваташки-Лудия и певицата дебютира с няколко репортажа в Нова тв

Стаж в една от най-големите телевизии - "Нова", си уреди щерката на Соня Немска Рая Ваташка, разбра "България Днес".
Младата девойка, която е плод на любовта между изпълнителката и легендарния затворник Янко Ваташки-Лудия, от няколко месеца прави първи стъпка в журналистиката. Именно в тази сфера младата девойка иска да се развива.

Реклама


От 2 години чаровната Рая е студентка в столичен университет. И разбира, че вече й е време да трупа опит не само на теория, но и на практика.


21-годишната Ваташка вече направи няколко репортажа за голямата частна медия. Те дори бяха излъчени в централните новини на телевизията покрай коледните и новогодишните празници. А всички в нюзрума са възхитени от лекотата, с която наследничката на Соня Немска и Лудия успява да се справи със задачите, които получава.
Младата Ваташка е истинска красавица, но сърцето й е заето. От години красивата Рая има връзка с млад левент. Двамата младежи обичат да пътуват из света. Наскоро посетиха Египет, където влюбените зърнаха отблизо една от най-големите забележителности на света - пирамидите в Гиза.


По-рано през миналата година пък щерката на Соня Немска и любимият й забегнаха чак за далечна Америка. Зад океана двойката се показа от друг символ на планетата - Ниагарския водопад.
Рая от доста време е запознала майка си с избраника. Соня Немска много харесва човека до щерка й.

Четете още

Соня Немска показа нова визия

Соня Немска показа нова визия

Щерката на Соня Немска си хвана гадже

Щерката на Соня Немска си хвана гадже

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама