Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16872635 www.bgdnes.bg

ЩРАК! Хамилтън и Ирина Шейк спипани в Париж

Пилотът от Формула 1 и бившата на Кристиано Роналдо си тръгват с една кола

Бомба! Многократният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън и руският супермодел Ирина Шейк бяха изловени заедно в Париж. Двамата са във френската столица по повод Седмицата на модата. Папараци обаче успяха да заснемат как двамата си тръгват заедно от събитие и дори влизат в един автомобил.

Всяка година Париж посреща множество добре познати лица по време на популярната модна седмица. През последните дни през Града на любовта минаха личности от света на спорта, като вратаря Тибо Куртоа и съпругата му Мишел Герциг или Марко Верати и половинката му Джесика Айди. Хамилтън, който е признат любител на модата, също пожела да присъства. Спортистът се появи сам на ревюто на Диор. 

Реклама

Веднага след това той се срещна с бившата половинка на футболната звезда Кристиано Роналдо. На излизане от заведението двамата бяха снимани заедно, отприщвайки лудница в социалните мрежи. След като се качват в колата, отпрашват в неизвестна посока. Дали са прекарали нощта заедно - историята мълчи. 

Това не е първият път, когато двамата са забелязани да споделят заедно вечерта. През 2015 г. те прекараха един до друг Свети Валентин, а две години по-късно бяха много сладки на парти, организирано от боеца Конър Макгрегър. Слуховете, че между тях има нещо повече от добро приятелство, винаги са били много силни. Въпреки че никога не е имало потвърждение за евентуална любовна афера.

Четете още

Шейк грее от любов по Том Брейди

Шейк грее от любов по Том Брейди

Шакира и Хамилтън се усамотяват

Шакира и Хамилтън се усамотяват

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама