Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16880781 www.bgdnes.bg

Победителят от "Игри на волята" Рълев се потроши

Младият зъботехник чупи пръст на ски 

Неприятен инцидент застигна Иван Рълев!

Победителят в последния сезон на "Игри на волята" се потроши в планината, докато кара ски, и вместо в механата пред камината след спусканията по пистите се озова в болничното легло.

За проблема разкри самият зъботехник от Симитли, като публикува снимки на превързаната си лява ръка. Любителят на зимните спортове не пропусна да сподели и снимки със ските сред преспите сняг в балкана, преди да падне лошо и да нарани крайника си.

Реклама

Очаквано, десетки близки на Рълев му пожелават бързо възстановяване и споделя своя опит в чупенето на пръсти и крайници. Намери се и последовател на грабналия 100 000 лв. в риалити формата, който ехидно да се заяде с травмата на скиора.

"Тепърва ще плащаш заради Крум и Калоян. Несправедливо отстраняване беше", написа под снимките на Иван Рълев в социалните мрежи Валерия Министерска, с което си навлече гнева на близките на пострадалия.

Малко след края на шоуто Рълев отвори своя дентална клиника, като част от наградата е инвестирана именно в нея, както "България Днес" разкри първи. Друга част зъботехникът е инвестирал в покупка на апартамент като първа вноска според запознати, а останалата част ще изплаща с кредит.

Тогава големият победител в шоуто разкри, че е започнал връзка с Денислава, която е продължила кратко, защото двамата са се скарали. По-късно дъщерята на "змията" Виолета обяви, че двамата вече не са заедно.

Четете още

Рълев от "Игри на волята" ЗАБИ секси мацка

Рълев от "Игри на волята" ЗАБИ секси мацка

Рълев от "Игри на волята" с изповед: ИЗНЕВЕРИХ на бившата си, разделих се с Денислава заради мъжете край нея

Рълев от "Игри на волята" с изповед: ИЗНЕВЕРИХ на бившата си, разделих се с Денислава заради мъжете край нея

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама