Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16909317 www.bgdnes.bg

Диона получи награда, докато е в ареста

  • Софка и Тони Стораро са певица и певец на годината
  • Роксана взе трофея от името на задържаната певица

Награда за "Най-продуктивен артист" спечели певицата Диона, която преди няколко дни беше задържана да шофира с положителен тест за кокаин. Роксана взе наградата от името на колежката си и обеща да се види лично с Диона, за да й предаде приза на победителката.

Реклама

"Ще мога утре да се видя с Диона въпреки трудностите", сподели Роксана пред "България Днес" и допълни: "Когато между две жени съществува истинско приятелство, няма причина да не може да се видим. Диона е човек, който много обичам и на който много държа. Нямам търпение да я видя".

На въпроса какво е към момента състоянието на попадналата зад решетките изпълнителка, Роксана отговори: "Мога да предам, че Диона се чувства добре. Вкъщи си е и утре ще разбера повече".

Всичко това се разигра на раздаването на наградите "VIP Awards 2023", по време на което бяха отличени и други знаменитости.

Самата Роксана също получи награда за "Най-добър изпълнител на живо", както и за "Най-добър кючек". Певицата скоро си беше изгубила гласа заради спешна операция, но увери, че в момента се възстановява.

"Много благодаря, много добре се чувствам, чувам си гласчето вече, възстановявам се" - категорична е Роксана.

Реклама

Певицата беше седнала в сепаре със Софи Маринова и Тони Стораро. Звездната компания си прекарва веселяшки. Неслучайно фолклегендите бяха седнали една до друга и всеки от тях получи приз. Ромската перла и човекът глас бяха наградени с трофеите за "Певица на годината" и "Певец на годината".

Емблематичните артисти на попфолка бяха спазили дрескода на събитието - черно и златно. Заслепяваща златна рокля беше облякла Маринова, а Тонито бе в елегантен черен костюм.

Освен звездното трио от легендарни гласове на събитието беше и младият Емрах Стораро, носител на титлата "Секссимвол на годината". Изгряващата звезда бе в компанията на колегите си Бобо Армани и Антонио.

Награди получиха още Анелия, Венци Венц, Теди Александрова, Башар Рахал, Светлана Гущерова и Джулиана Гани.

Полицаите прекарвали наркотици

Беше намерен запис от подкаст на Диона, направен преди 10 месеца, в който певицата коментира органите на реда. "Полицаите бе! Те прекарват килограми тирове с наркотици. Всеки ден убиват хора. Какво ли не се случва, то цари тотален разврат и вандалщина. Те те спират, щото си без колан например, и ти казват: "Дай сега да отчетем дейност". Това казва във видеоподкаст Диона, който от вчера се върти усилено в социалните мрежи.

Четете още

Чалгата често се качва дрогирана зад волана

Чалгата често се качва дрогирана зад волана

Диона ПРОГОВОРИ за ареста: Не съм шофирала дрогирана

Диона ПРОГОВОРИ за ареста: Не съм шофирала дрогирана

Реклама
Реклама
Реклама