Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16924327 www.bgdnes.bg

Ники Кънчев: Не очаквах да ме поканят обратно в "Стани богат"

Ники Кънчев смени Михаил Билалов като водещ на предаването "Стани богат" по Би Ти Ви. Той даде пред вестник "24 часа" и първото си интервю, откакто се завърна в телевизионната игра.

"Беше доста неочаквана тази покана, честно да ви призная. Предаването си заживя свой живот, съвсем по правилата и на истинския живот, където доста хора се срещат и разделят - и като семейства, и като бизнес партньори, разделят се и дори близки приятели. Заслуга е на Мишо Билалов, екипа и продуцентите, че преведоха успешно шоуто и през БНТ, и сега в Би Ти Ви, което не е лека работа, и в момента аз се качвам на един много бърз експрес. Екипът е суперсработен, имаме уникални въпроси и дай боже знаещи участници. И все пак да не шикалкавя, а да ви отговоря защо се навих да се върна: звучи като на кино, но една нощ се събудих изпотен, защото съм доста лоялен човек и премислях нещата отвътре, и си отговорих на въпроса: "С какво искам да ме запомнят хората в тази страна?". И отговорът дойде от само себе си... Благодаря на Би Ти Ви за тази покана, ще се постарая да оправдая явно големите очаквания към мен", коментира Ники Кънчев.

Реклама

Водещият издаде и моменти от новия сезон на шоуто, който вече се записва.

"Започнахме вече записите за новия сезон и един въпрос ме взриви вътрешно: "Кой от посочените политически лидери има над 550 нарисувани картини?". Адски готин въпрос за 10 000 лева, няма да ви го издавам. Само ще ви кажа нещо друго: до тези 10 000 достигна едно... 18-годишно момче от Айтос. Димо Стоянов, още ученик. И знаете ли най-интересното? Димо дойде в студиото с християнско кръстче на врата си и с желанието да стане военен и да се реализира в областта на киберсигурността. 18-годишен, вече знае какво иска от живота си и игра превъзходно. Така че "Стани богат" продължава да е огледало на живота отвън. Да, има 18-годишни деца, които сигурно мечтаят за пътувания до Дубай и силикон, но има и младежи с християнски ценности и вяра в себе си и в своите възможности", обясни Кънчев.

Цялото интервю с Ники Кънчев може да прочетете ТУК.

Четете още

Официално! Ники Кънчев се завръща в "Стани богат"

Официално! Ники Кънчев се завръща в "Стани богат"

(ПАПАРАЦИТЕ ГО ХВАНАХА) Ники Кънчев се зарежда с витамини

(ПАПАРАЦИТЕ ГО ХВАНАХА) Ники Кънчев се зарежда с витамини

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама