Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16936995 www.bgdnes.bg

Диона ДРУСА гьобеци в дискотеките

На певицата не й пука за скандала, ще прави кючек "Нурофен"

На Диона определено не й пука за скандала, в който се забърка през последната седмица. Чалга дивата се юрна да ходи на участия, въпреки че в края на миналата седмица в кръвната й проба бе открит кокаин. Както е известно, Денислава Сашова, както е истинското име на фурията, бе заловена от патрулка в малките часове на нощта, а след бърз тест се оказа, че е приела наркотик.

След ареста си певицата се скъса да обяснява, че е пила нурофен и че не е приемала никакви наркотични вещества. Диона заяви, че направеният тест е излязъл фалшиво позитивен поради хапчетата срещу настинка, които е взела по-рано през деня. В интервю пред "България Днес" изпълнителката беше категорична, че кръвните й изследвания ще докажат нейната невинност. Пробите обаче отчетоха друго - в кръвта на Диона е намерен кокаин. Потърсена отново от "България Днес", за да даде повече яснота по случая, певицата спря да вдига мобилния си телефон.

Реклама

Вместо това изпълнителката с пълна сила започна да върти кючеци в нощните заведения, облечена в типичния за нея екстравагантен стил, сякаш нищо не се е случило. Изненадващо, скандалната певица уверено се качва на сцена след своята изцепка и продължава да бъде заобиколена от фенове.

В същото време Диона очевидно иска да омаловажи ситуацията. Певицата дори попита феновете си как да кръсти нова своя песен. Последовател й предложи името "Нурофен", което Диона веднага припозна. Дивата реши да се заеме сериозно с идеята и в момента търси диджеи, с които да прави кючек със същото заглавие. Популярният актьор и досегашен водещ на "Стани богат" Михаил Билалов пък й предложи: "Вашата наглост е престъпна" - смятам ще ви отива.

Последваха и куп снимки, на които Диона си праска селфита с приятели, които държат хапчета против настинка. Певицата дори обяви, че ще направи събитие, което ще кръсти "Наркос".

В същото време част от почитателите на Диона определено не одобряват поведението й зад волана. Някои от тях вече наричат изпълнителката "кокаинова принцеса", което, както е тръгнало, може да се превърне в новия прякор на певицата.

Четете още

Диона се връща към рапа, феновете искат хит "Кокаиновата принцеса"

Диона се връща към рапа, феновете искат хит "Кокаиновата принцеса"

Роксана: Диона беше много уплашена и притеснена

Роксана: Диона беше много уплашена и притеснена

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама