Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16946241 www.bgdnes.bg

Атанас Мангъров пред "България Днес": Ще има зомби вируси, когато Витоша изригне

Болестта "Х" е като приказката за Торбалан, смята доцентът 

"Вирусът "Х" е като приказката за Торбалан, който живее в гората. Никой не го е виждал, но всички знаят, че е много страшен и яде непослушните деца. Приказки за малчугани, които в леко видоизменена форма се лансират за глупави възрастни."

Това категорично заяви пред "България Днес" доц. Атанас Мангъров по повод тревожните новини за навлизането на болест "Х". Световната здравна организация вече алармира за неизвестното засега инфекциозно заболяване, способно да предизвика епидемия, ако се разпространи на няколко континента. Предприети са мерки за подготовка за нова епидемия и производство на ваксини в Южна Африка.

Реклама

"Х" не е определен вирус, а заболяване, което в момента го няма. Причинява се от вирус, който е неизвестен и неоткрит, но за който е сигурно, че ще бъде открит в следващите години и ще бъде поне 20 пъти по-смъртоносен от COVID. Пълни небивалици! Една от причините да се размахват тези плашила е, че се упражнява натиск за подписване на ново световно пандемично споразумение, според което държавите членки ще предоставят суверенитета си в ръцете на Световната здравна организация (СЗО)", заяви доц. Мангъров.

Според експерта всичко това няма общо с медицината и здравеопазването, а е завоалиран начин за осъществяване на глобални идеи и контрол върху населението.

Според учени от нова пандемия ни заплашват и древни зомби вируси в Арктика. Заради топящата се вечна замръзналост вирусите могат да станат активни и да доведат до катастрофална глобална здравна криза.

"Естествено, че е много по-удобно зомби вирусите да излязат от топящите се ледове, а не от някоя лаборатория. Вероятността да се появят нови зомби вируси от Арктика е толкова голяма, колкото да падне астероид от Космоса, да има голямо земетресение или Витоша да изригне", каза пред вестника Мангъров.

Четете още

Доц. Атанас Мангъров пред "България Днес": Новият COVID не е опасен!

Доц. Атанас Мангъров пред "България Днес": Новият COVID не е опасен!

Доц. Атанас Мангъров пред "България Днес":
Новият COVID не е опасен

Доц. Атанас Мангъров пред "България Днес": Новият COVID не е опасен

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама