Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17104735 www.bgdnes.bg

Водещите на "Ергенът": Не е нагласено, няма как всички 26 жени да се преструват!

Дали романтичното риалити "Ергенът" е нагласено предаване? Отговор на въпроса дават двамата водещи, които ще гледаме на екран през новия сезон. Това са Теа Минкова и Наум Шопов. "Ергенът" 3 стартира от 21 февруари в ефира на bTV.

"Участват 26 жени. Няма как всички да се преструват. Не е режисирано, те не са актьори и е безсмислено да се поема такъв огромен риск", споделиха Теа и Наум. Тази събота вечер двамата ще участват в специалния благотворителен епизод на телевизионната игра "Стани богат" с водещ легендата Ники Кънчев. 

Реклама

"Романтичният момент от деня ни обикновено е вечер с голяма купа с нещо вкусно, може и пица... За една връзка трябва постоянно да се полагат усилия и смятаме, че през последните 12 години се справяме успешно", сподели известната двойка. Теа Минкова и Наум Шопов гостуваха в "Тази сутрин" по повод празника на любовта. Те се стремят, ако има някакви проблеми, всичко да се изговори и никога не си лягат скарани.

"Не показваме всичко в социалните мрежи, но все пак споделяме и трудностите. Мнозина споделят само позитивните неща и хората си мислят, че само техният живот е труден", поясни Наум, който е водещ на "Ергенът". Този сезон той и Теа продуцират онлайн епизодите на романтичното риалити. В тях ще гледаме интервюта с момичетата, които напускат.

"Разговаряхме с тях веднага след напускането и така уловихме емоциите им. На следващия ден също снимахме, защото тогава те споделяха повече. Шокът вече беше отминал", сподели двойката, която бе на двумесечните снимки в Гърция заедно с 4-годишната си дъщеричка Амая.

"Тя идваше сутрин на снимките и гледаше от апаратната баща си. Беше й много интересно. В детската градина са я питали коя е победителката, но ние успяхме да опазим от нея имената на финалистките", разказа Теа. 

Четете още

Жената на Наум Шопов НЕ ГО РЕВНУВА от сексапилните ергенки

Жената на Наум Шопов НЕ ГО РЕВНУВА от сексапилните ергенки

Нова ергенка си хвана гадже, не е милионерът Алекс

Нова ергенка си хвана гадже, не е милионерът Алекс

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама