Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17170173 www.bgdnes.bg

Жената на Дани Алвеш сама, отключва сърцето си

"Отключвам тежко нараненото си сърце", обяви публично в социалните мрежи Йоана Санс, бившата съпруга на футболиста Дани Алвеш, който очаква да чуе присъдата си за сексуално посегателство.

Моделът, който се върна в инстаграм след процеса, публикува текст, в който разказва за любовта. "Животът без любов е толкова празен. Има много хора, които познавам, които не обичат и дори които никога не са обичали. Те обикалят света сами, прикривайки недостатъците си с физиката си, без да влагат сърцето си. Приятели с предимства, отворени взаимоотношения", написа родената в Тенерифе Йоана. 

Реклама

Санс беше един от големите герои на процеса срещу Алвеш. Няколко седмици преди той да започне, на 5 февруари, се разбра, че моделката ще даде показания и че ще го направи в полза на съпруга си, тъй като тя обясни, че бразилецът се е прибрал много пиян във въпросната вечер. Тогава в дискотека в Барселона Дани и потърпевшата се отдали на орална любов, но после дамата се сетила, че всъщност не е искала да го прави, и обвини футболиста. 

След като даде показания в съда, Йоана Санс изчезна от полезрението. "За мен беше време да спортувам, да ходя на плаж, слънце... друго. Бях супер, супер добре без социални мрежи. Бих искал да живея без социални мрежи. Но за съжаление, има неща, свързани с работата ми", обясни тя на своите последователи.

Четете още

Дани Алвеш планирал бягство в Бразилия

Дани Алвеш планирал бягство в Бразилия

Дани Алвеш на делото за изнасилване:
Тя ме опипваше, сама ми направи фелацио

Дани Алвеш на делото за изнасилване: Тя ме опипваше, сама ми направи фелацио

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама