Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17190966 www.bgdnes.bg

Ники Кънчев раздаде само 2500 лв. в първия епизод на "Стани богат"

С емоционална встъпителна реч Ники Кънчев се завърна в редовния сезон на шоуто "Стани богат" след дългогодишно отсъствие. Той заменя водещия Михаил Билалов.

"Господи, Господи, колко сте пораснали! Направо не мога да ви позная. За тези 10 години станаха толкова много неща. Дъщеря ми вече излиза сама от вкъщи. Великобритания също излезе сама от Евросъюза. Едни сложиха жълти жилетки, други подписаха зелена сделка. Светът преживя невиждана пандемия. Българин спечели "Букър". Нямаме нито една загуба на европейското, дори на световното по футбол. Научихме думи като "фейк", "емотикон", "локдаун" и "селфи". Но както е модерно да се казва, всеки сам си преценя с кого да се снима. Като цяло обаче човеците не поумняхме и продължаваме да се разделяме. За щастие днес сме в студиото, което обединява всички. Защото, дами и господа, знаете отлично - това е храмът на знанието. Това е "Стани богат"!", бяха началните думи на Кънчев в първия епизод от новия сезон.

Реклама

Първият участник на стола пред Ники бе представен като работник в компания за професионално кухненско оборудване. Той реди стихове и композира музика, а името му е Алекси Бельов. 

Той повика годеницата си Яна за помощ на въпроса: "Какво има бог Шива в повече освен многото си ръце?", а отговорите бяха: "четири крака", "две глави", "трето око" и "нищо повече". Участникът първо поиска позвъняване до приятел, но той не успя да му даде отговор. Яна заложи на "трето око" и това се оказа вярно. Алекси отпадна на въпрос "За кой български национален герой Вазов не пише в "Епопея на забравените?". Той заложи на "Братя Жекови", а верният отговор бе "Христо Ботев". Така Бельов си тръгна с 2000 лева.

Вторият участник Христина Христова е строителен инженер, участвала в дамско рали. Тя поиска жокер "Обади се на приятел" на въпроса: "Наградата в кой филмов фестивал е статуетка, която изобразява лъв с крила?". Отговорите бяха: А. Кан, B. Венеция, С. Торонто, D. Любовта е лудост. Наложи се и втори жокер 50 на 50. Христова заложи на Венеция и не сбърка. 

Тя обаче се препъна на въпроса: "Болницата в кой български град носи името "Рокфелер"?". Участничката каза Свищов, а верният отговор е Петрич. Така тя си тръгна с едва 500 лева. 

Четете още

Краси Радков към Ники Кънчев в "Стани богат": Добре дошъл вкъщи!

Краси Радков към Ники Кънчев в "Стани богат": Добре дошъл вкъщи!

Ники Кънчев се разплака в "120 минути": Бях в ада, загубих дете

Ники Кънчев се разплака в "120 минути": Бях в ада, загубих дете

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама