Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17218053 www.bgdnes.bg

Скандална водеща с гнусни закани: Ще ви се*а в устата! (ВИДЕО)

Скандалната плеймейтка и водеща в чалга телевизия Биляна Василева, наричаща себе си Пандора, сипе ужасни попържни в социалните мрежи. Тя изрича цинични думи, които далеч не подхождат на една дама. Пробвалата се безуспешно навремето в музикалното шоу "Х-фактор" напада без свян медии. Причините - че я споменавали на едно с певицата Диона и участвалата в "Мис Силикон" Катрин Йорданова, които бяха спипани зад волана, друсани с кокаин. 

През август миналата година Биляна беше спряна с колата си за проверка от полицаи. Пандора е била тествана с дрегер, който показал 2,4 промила алкохол в кръвта й. Месец по-късно кръвната проба на силиконката се оказала отрицателна.

Реклама

"В устата да се*а на всички медии, които слагате виновен и невинен под един общ знаменател", заканва се г-ца Василева най-безпардонно. Ето и аудио на думите й:

Малко по-късно Биляна пусна и нова публикация в инстаграм с думите:

"Като си покажа гъза или циците, постовете гърмят... Но когато казвам истината, няма никой. И после що жените са такива. Ми кви да сме? Ще си сложа снимка на оная работа и ще казвам истината, за да бъда отразена. Явно така трябва...", пише чалга водещата, участвала и в еротични конкурси. Тя се пробва в "Мис Силикон", но не успя да спечели.

А ето й видео от първата телевизионна изява на Биляна Василева в "Х-Фактор", където журито я прави на нищо. По това време тя още продава плодове и зеленчуци на Женския пазар, а днес вече се е помислила за "голяма работа": 

 

Четете още

Чалгата често се качва дрогирана зад волана

Чалгата често се качва дрогирана зад волана

Силиконката Пандора: Изобщо не близвам алкохол, 2,2 промила не са верни!

Силиконката Пандора: Изобщо не близвам алкохол, 2,2 промила не са верни!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама