Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17243198 www.bgdnes.bg

За изневярата в "На кафе". Блажев и Патрашкова скочиха по въпроса

Панелистите Георги Блажев и Кристина Патрашкова се разпалиха по темата "за изневярата", за която се говори днес в "На Кафе". 

"Мъжът винаги иска да бъде похвален, да бъде желан, да бъде ухажван за неговите постижения. Ако жената не му предоставя това, той отива да си търси друга, която да го задоволи", категорична е Патрашкова. "Ти мислиш, че мъжете са едни животни, които мислят само за секс, но не е така! Има и емоционална нужда, която трябва да бъде задоволена, и ние имаме чувства", отвърна Георги на критиката към мъжете.

Гост на предаването беше психотерапевтката Димитрина Митрева, която разказа повече за това защо мъжете и жените си слагат рога взаимно. Според специалистката двата пола са изневерявали еднакво много, но с различни мотиви. "Мъжете изневеряват, защото имат сексуална нужда, която искат да задоволят. Жените пък го правят, защото се влюбвали в някой друг", казва психоложката. Терапевтката казва, че представителките на нежния пол са ги хващали по-трудно в изневяра. Георги обаче е по-прозорлив и твърди, че той няма да бъде забаламосан, ако неговата любима Ива не му е вярна.

"Ако Ива се влюби в някой, аз ще забележа, че тази душа не седи до мене", твърди панелистът.

Четете още

3-годишната Йоана побърква Зомбори и Бабинова

3-годишната Йоана побърква Зомбори и Бабинова

Певицата Невена Пейкова: Суетна съм, затова не ходя по анцуг

Певицата Невена Пейкова: Суетна съм, затова не ходя по анцуг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама