Първата манджа на шеф Виктор Ангелов била боб с пушени ребра
Шеф Виктор Ангелов е готвил в редица луксозни ресторанти, но не и в началото на професионалния си път.
Топ кулинарят, който раздава критики и комплименти в риалито "Хелс китчън" по Нова тв, стартира кариерата си в казармата, след като завършил училище по туризъм и ресторантьорство.
В кухнята на поделението в Симеоновград Виктор Ангелов се озовал пред огромни казани, което доста го притеснило. Първото, което сготвил било боб с пушени ребра, което тогава се приемало за деликатес.
За закуска пък с колегите му трябвало да използват 150 кори с яйца, за да нахранят над 1400 души.
След като се уволнил, Виктор работил две години в ресторанти на ведомство. По-късно заминал да бачка в Германия и готвил в кухнята на петзвездния ресторант на хотел "Шератон". Това бил и трамплинът в кариерата му.