Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17342158 www.bgdnes.bg

Чалга легендата Лия: Спрях да пея 17 години заради дъщеря ми!

Гранд дамата на българския попфолк Лия се завръща на музикалната сцена. Изпълнителката на „Ще те мачка валяка", „Митничарю" и „Дяволски чаровник" слезе от сцената преди 17 години и всички се чудеха какво се случва с нея.

"В момента, в който срещнах човека, с който реших, че ще бъда щастлива в този живот и създадохме нашата дъщеря, се оттеглих за много дълго време от кариерата си, от професионалните си изяви. Исках да създам спокойно и хармонично израстване на моето дете в една красива среда", разяснява отсъствието си Лия в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Реклама

Певицата сподели, че за нея едно от най-важните неща в живота са уютът и добрите отношения в семейството. Затова Лия се отдава изцяло на мъжа си и дъщеря си, загърбвайки кариерата си.

"В началото ми беше много трудно. Първите няколко години, когато настъпваха празници и поводи, в които българинът е свикнал да празнува, а аз да работя, си бях вкъщи със семейството. Чувствах се виновна. За мен беше голям стрес", допълва фолк изпълнителката.

Към днешна дата Лия е готова да се завърне ударно на сцената и да навакса изгубените години. Споделя, че дъщеря й също има невероятен талант, но по-скоро се е ориентирала към поп и джаз пеенето.

"Музиката присъства в живота й постоянно. Тя е много по-силна от мен и от моите родители - като характер, като излъчване. С каквото и да реши да се занимава, ние ще я подкрепим", сигурна е Лия.

Четете още

52-годишната чалга легенда Нелина с нов мъж в Гърция

52-годишната чалга легенда Нелина с нов мъж в Гърция

Сашка Васева вдигна на крака публиката на "Пирин фолк" (снимки)

Сашка Васева вдигна на крака публиката на "Пирин фолк" (снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама