Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17344104 www.bgdnes.bg

Здравко от "Ритон" ПРОФУКВАЛ половината си пари за парфюми на Катя

Половината си пари за скъпи парфюми на Катя профуква Здравко от „Ритон", но инвестицията си заслужава, защото така успява да спечели сърцето на певицата преди 50 години и така до днес. Това разказва със смях легендарната певческа двойка в предаването „Търси се" по Би Ти Ви, която разкрива как се влюбват преди половин век и как успяват да останат заедно и силни толкова време.

Като студент Здравко взема стипендия от 40 лв. на месец. Половината от тях отделя за купони за стола, а останалите 20 дава, за да купува всеки месец благоухания за своята нова изгора. Именно заради тази щедрост и жертвоготовност Катя се впечатлява от бъдещия си съпруг. А бащата на Катя дори се притеснява за Здравко да не гладува и казва на щерка си да го покани на гости да се нахрани като хората.

Реклама

Певица признава, че любовта й към Здравко определено не е била от пръв поглед, но той успява с много неща да я спечели. И до ден днешен тя продължава да харесва същите му качества, но той добавя и още много нови. „Аз харесвам, че той непрекъснато иска да учи. Хората не знаят, че той е ИТ", разкрива изненадващия компютърен талант на Здравко Катя.

Свежи и пълни с чувство за хумор, двамата разказват за далечното си минало и споделят, че именно този младежки дух ги държи заедно. И дори рязката промяна и „оборсучването" на Здравко не променят отношенията им. Рязката промяна при него се случва през 2006 г. „Дотогава той пушеше по три кутии цигари на ден" – с тези думи Катя хвърля в шок водещите Меги и Нели. „Но един ден той просто каза „ръц" и спря цигарите", продължава гласовитата гостенка. Оттогава Здравко става сприхав нервак и цяла година животът с него се оказва пълен ужас.

Четете още

"Ритон" разкриха кой печели споровете между тях

"Ритон" разкриха кой печели споровете между тях

Катя от "Ритон": Майка не харесваше Здравко

Катя от "Ритон": Майка не харесваше Здравко

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама