Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17356794 www.bgdnes.bg

Нелина стана на 53 г.: Аз съм най-щастливият човек на света

Нелина остана в захлас от трогателен жест навръх празника й. На 10 март една от най-обичаните фолк звезди отбеляза 53-ия си рожден ден, заобиколена от свои близки и почитатели. Изпълнителката получи многобройни честитки, огромни букети и куп изненади, с които те й засвидетелстваха своята безрезервна подкрепа.

"Малка част от обичта и уважението, но с голяма стойност за мен! От все сърце благодаря на всеки от вас, който ме поздрави за рождения ден! Благодаря ви за обичта, уважението, топлината, искреността, вдъхновението и прекрасните пожелания, скъпи Приятели! Дори малка част от тях да се сбъднат, аз ще съм най-щастливият човек на света! Бъдете ми живи и здрави и все така да се виждаме по хубави поводи и да празнуваме на макс! Благодаря ви още веднъж за ВСИЧКО, скъпи мои! ОБИЧАМ ВИ!!!" – написа певицата в социалната мрежа, над снимка, на която се виждат красивите букети.

Нелина сподели и клипче с трогателна изненада в празничната за нея вечер, когато синът й поднася букет и торта: "И нека празникът започне сегааа" – е отбелязала тя над лентата, запечатала момента с духането на свещичките.

Четете още

Нелина отгледа сама син футболист

Нелина отгледа сама син футболист

Звезди БЯГАТ към морето през зимата

Звезди БЯГАТ към морето през зимата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама