Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17406359 www.bgdnes.bg

Дони с признание: Никой не ни даваше много време с Нети

Дони обяви, че Нети е жената, която го е опитомила. Певецът и половинката му разкриха подробности за любовта си. 

Всичко за тях започва преди 23 години. 

"Всъщност ние се познаваме години преди това - сподели Нети в "Тази събота и неделя". - Мен ме поканиха да стана част от трупата на театър „Българска армия" и тогава се събрахме всички заедно. Дони беше там, седнахме в едно заведение, озовахме се един срещу друг. И започна такъв смешен разговор. И може би в този момент си дадохме сметка – точно като на филм, как всичко друго изчезва. И всъщност първото нещо, с което тотално ме спечели, беше с "Ти си много смешна!"."

Реклама

Силната й половинка е още по-категоричен.

"Това е любов от първи разговор, със сигурност, заяви Дони. - Аз бях съвсем различен човек преди да се съберем – имам предвид като начин на живот. И нямаше нито един човек от моите приятели, който да каже – това ще продължи дълго. Години по-късно всеки един от моите приятели ми каза – не очаквах, но ти всъщност в секундата, в която се ожени, се прибра. Намерих кой да ме опитоми."

Той разкри и защо се е наложило Нети да му предложи брак. 

"Всъщност аз много се възхитих! В секундата, в която тръгна да говори на тая тема, вече знаех какво ще каже и си казах: "Уау! Ние сме един за друг!". Защото и аз бих направил нещо подобно на сцената.

Двамата чакат десет години преди да станат родители и да се сдобият с дъщеря им Лия. 

"Искам да призная нещо, което не съм казвал друг път. Всъщност не сме имали проблем в това да имаме дете. Аз имах проблем. По определени лични причини. Трудно ми е да го кажа, но по определени семейни причини ми беше трудно да си представя, че аз трябва да бъда родител."

Двамата дават и рецептата си за успешна връзка.

"Да се намерите. И да не се опитвате на сила да се променяте един друг. Те промените стават вътре в хората, но не когато биваш принуден да се променяш, а когато помагаш на другия с идеята, че ако той промени нещо в себе си – той ще се чувства по-добре", заяви Нети. 

"Когато една връзка започне с идеята някой от двамата да променя другия, тя е обречена", добавя Дони. 

Четете още

Дони тъгува за косата си

Дони тъгува за косата си

Нети: Бях глуха с лявото ухо!

Нети: Бях глуха с лявото ухо!

Дони: Вдъхновявам се от "Куин" и Махатма Ганди

Дони: Вдъхновявам се от "Куин" и Махатма Ганди

Нети влиза в образа на  Калас

Нети влиза в образа на Калас

Реклама
Реклама
Реклама