Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17471589 www.bgdnes.bg

Синът на Джена лудна по Minecraft

Синът на Джена и Малкия Канар е луднал по популярната игра Minecraft, която е любимо занимание на хиляди от днешните подрастващи.

Самият Наки, както наричат щастливите родители на галено Атанас Стоев-младши, навърши 7 години и получи страхотно парти. Джена сподели снимки от тържеството в парти клуб, на което рожденикът празнува с приятелчета. Тортата е под формата на барабани и има надпис Наки. На празника малчуганът е с тениска на Minecraft.

Реклама

Oще преди година фамилия Стоеви показа как малкия им наследник вече свири на барабан, съпровождан от баща си, дядо си и другите музиканти от "Канарите".

"Честит рожден ден, сине! Вече си на 7 години и ти пожелаваме да бъдеш здрав и много силен! Обичаме те, гордост наша!" – поздравиха наследника си Джена и Малкия Канар, споделяйки кадри от тържеството. Честито Благовещение! Дечицата ни са всичко на този свят. Нека бъдат здрави и благословени всички деца на земята. Обичаме ви Наки и Цвети!" – написаха още те, показвайки, макар и в гръб малката си Цветея.

"Честит Рожден Ден на Атанас Стоев – трети! Пожелаваме му здраве, късмет, безгрижно детство и много радост, и успехи да носи за цялото семейство! Весел празник, Наки" – поздравиха също именитите му баба и дядо – Надя и Атанас Стоеви, както и музикантите от прочутия им оркестър.

Четете още

Джена е фурия в шаха

Джена е фурия в шаха

Джена се преселва в Лондон

Джена се преселва в Лондон

Реклама
Реклама