Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17524024 www.bgdnes.bg

Есил Дюран съветва жените: Убийте лелята в себе си!

Убийте лелята в себе си, не ставайте скучна и забила жена!

Това съветва фолкфурията Есил Дюран в предаването Coolt по Би Ти Ви. „Вие нямате нужда от тази леля, която започва да се развива между 38-ата и 42-ата ви година", обяснява певицата, признавайки, че самата тя минава през такъв период. „Тя те напада. Ти започваш да правиш баници. Не излизаш от кухнята, започваш да угаждаш на всеки, който иска твоята помощ. Ама не може така!", пали се Есил.

„Лелята трябва да разбере, че е извън дома. Нито мъжът ти иска леля, нито детето ти иска леля", продължава разпалено гостенката в студиото. „За сцената да не говорим", там е пагубно, категорична е Есил.

Реклама

Фолкаджийката призовава хората да се променят винаги, да се развиват и да не остават същите, каквито са били, защото промяната те държи жив.

Самата тя прави голяма промяна като навлиза успешно в света на модата. Не крие, че е добра дизайнерка, защото не е учила никога дизайн.

„Мъжът ми казва, че в дизайна съм много по-интуитивна, отколкото в музиката", разкрива Дюран. Тя си обяснява това с факта, че има академично музикално образование, което я натиква в определени рамки, докато в модата може да импровизира както си иска, защото никой не й е казвал какво трябва и не трябва.

Четете още

Есил Дюран: Преживяхме огромна загуба на близък човек с мъжа ми

Есил Дюран: Преживяхме огромна загуба на близък човек с мъжа ми

Улична превъзходна спасява семейството на Есил Дюран

Улична превъзходна спасява семейството на Есил Дюран

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама