Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17534539 www.bgdnes.bg

Концерт "60 години Кольо Гилъна" ще разтърси летния клуб "Строежа" на 12 юни

"КГБ", "Ревю" и "Уикеда" празнуват с именития рожденик на открито

Три емблематични банди - "КГБ", "Ревю" и "Уикеда" ще разтърсят летния клуб "Строежа" (над стадион "Юнак") на 12 юни на открито с весел празничен концерт "60 години Кольо Гилъна". Зрелищното събитие ще продължи над 3 часа, в които феновете ще видят и чуят "КГБ" (Кольо Гилъна Бенд) точно 10 години след последното им свирене на клубна сцена.

Билетите за концерта "60 години Кольо Гилъна" на 12 юни вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg и техните партньори. Цената на първите 100 билета е 25 лв., след това ще се продават по 30 лв., а на самата дата и на място билетите ще са по 35 лв. Вратите на летния клуб "Строежа" ще бъдат отворени в 17:00 ч., а началото на купона е предвидено за 18:00 ч.

Реклама

"Не съм празнувал 25, не съм празнувал и 2 х 25, но 60 е друга бира - баш е време за купон! На тези години може и да е за последно!", смее се Кольо Гилъна, който кани всичките си фенове на рожден ден и то какъв!

Начало на празничната вечер под наслов "60 години Кольо Гилъна" ще дадат музикантите от "Уикеда" с едни от най-обичаните от феновете песни, като "А ние с Боби двамата пием кафе", „Уиски с фъстъци", "Сканархия", "Любовна песен", "Мариана" и много други. Веднага след тях на сцената ще стъпят и "Ревю", за да поканят гостите "Под шарената сянка" и заедно да пеят и танцуват с "Ала-бала", "Директор на водопад", "Чичо", "Закуска" и още много знакови парчета. От Кольо Гилъна и "КГБ" също може да се очаква само най-доброто, на което са способни, а именно (без)-ценното им творчество събрано в албума "Swing time". А това означава безкомпромисни хитове като "Безделник", "Белият шлифер", "Всичко коз", "Розов кадилак" и още много, много песни за купон.

Пънк-рок-суинг групата начело с Кольо Гилъна няма да пропусне да изпълни и някои от най-ефектните парчета на "Контрол" с оригинално вокално звучене и нови аранжименти.

Четете още

Светльо Витков: Яко е 7000 да викат името ти, страшен концерт направихме!

Светльо Витков: Яко е 7000 да викат името ти, страшен концерт направихме!

Куката и Рачков също на бунт срещу Боби М. и БФС

Куката и Рачков също на бунт срещу Боби М. и БФС

Пънклегендата Кольо Гилъна:
Продуцентите винаги прецакват артиста

Пънклегендата Кольо Гилъна: Продуцентите винаги прецакват артиста

Група "Конкурент" в "Универсиада"

Група "Конкурент" в "Универсиада"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама