Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17574233 www.bgdnes.bg

Торта от грах разрева Марго в "Един за друг"

Смутита с грейпфрут, леща и майонеза и крем-карамел с кисело зеле и домати очакваха влюбени герои в предаването "Един за друг" по Нова телевизия тази вечер. Но когато трябва да се състезаваш срещу приятели, никога не е лесно. Това изпита на гърба си Марго. Тя се разстрои и разплака, че именно нейният избор спря Петър, но все пак някой трябваше да излезе краен победител, така че сърдити със сигурност няма да има. 

"Разплаках се, защото Пеши го бутна тортата от грах, която аз му избрах. Знаех, че в следващи варианти ще има домати, а той мрази домати, така че всъщност исках да помогна, но попречих и ми стана много гадно", каза Марго от село Мрамор. 

Реклама

"Аз толкова се забавлявах в тази игра, а сега чак на мен ми стана тъжно, защото тя не спря да плаче. Много гадно. А нали сме тук, за да се забавляваме", каза Петър, половинката на Галена от Генерал Тошево. "Аз се разстроих още от жребия", добави Галена. 

Зрителите видяха и първото издание на "Голямото надяждане". Джентълмените се впуснаха в люта битка един срещу друг с блюда, приготвени от дамите на техните сърца в Кухнята на любовта.

Крис спечели едва втората си лична победа този сезон. Във временното класиране Маргарита и Крис са първи със 7500 лева.

Четете още

Победителите от "Един за друг" празнуват в Истанбул

Победителите от "Един за друг" празнуват в Истанбул

РЕЦЕПТА! Гери от "Един за друг" пише фермани от яд след семейни скандали

РЕЦЕПТА! Гери от "Един за друг" пише фермани от яд след семейни скандали

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама