Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1758370 www.bgdnes.bg

Дъщерята: Ще правя секс с глигани! Майката: Ти си се съюзила с дявола!

В горещ юлски следобед на 1984 г. младо момиче влиза в доста мизерен офис в покрайнините на Лос Анджелис и заявява на мъжа зад очуканото бюро, че иска да стане порноактриса.
Думите моментално събуждат интереса на Джеймс Саутър, който вече си е спечелил славата на човек с набито око за нови таланти в този тип бизнес. Без много да се церемони, той кара 16-годишното момиче да се съблече и прави няколко снимки.
Нахаканата хлапачка се казва Нора Кузма и наистина показва похвална разкрепостеност пред обектива. През следващите години тя ще нахлуе с гръм и трясък в порноиндустрията под псевдонима Трейси Лордс и ще спечели над 7 млн. долара само от хонорари и още куп пари от участие в различни рекламни кампании.
Нора или по-точно Трейси е красивото лице на порноиндустрията. Тя работи малко, печели куп пари и след това
влиза в ролята на
успешна бизнес дама
Трейси Лордс е родена през 1968 - годината, в която на небосклона изгрява звездата на друга легенда от сексфилмите - Бодил Джонсен. Последната е от датски произход и през 68-а снима първия си филм с участието на животни. Видеото предизвиква страхотна сензация, а по това време законите все още са твърде либерални относно зоофилията. Бодил също като наследницата си Нора става звезда, също печели пари, но в крайна сметка умира в пълна мизерия.
В няколко поредни броя "168 часа" разказа за трагичната съдба на някои от най-известните актьори от сексфилмите.

Виж целия текст тук

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама