Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1758985 www.bgdnes.bg

Коцето трови Блатечки с чалга

Секссимволът на родния театър Асен Блатечки и фолкпевецът Константин се оказаха съседи във врачанското село Нивянин.
Съвсем наскоро актьорът си закупил имот в китното селце, където да разтоварва напрежението от тежката програма в театъра. За никого не е тайна, че Чарли от "Стъклен дом" е сред най-ангажираните ни артисти. През ден 41-годишният Блатечки пътува до най-различни точки на България, за да изпълнява ролите си в градските театри.
"Аз съм повече шофьор, отколкото актьор. Умората е голяма", неведнъж е признавал пред най-близките си Асен.
Софиянецът решил да си вземе тиха къщичка недалеч от столицата, където да разпуска в свободното си време с детето и жена си. Седмица след като се сдобил с имота в Нивянин, разбрал, че само ограда го дели от къщата на фолкпевеца Коцето. Изпълнителят на "Черна роза" често се отбивал с приятели във вилата и спретвал шумни купони до ранни зори. Коцето е добре известен в чалга гилдията като голям бохем и купонджия, който, освен да пее, може цяла нощ без прекъсване да танцува и разказва вицове.


Местните възрастни, които живеят на улицата на известните, от една страна, се радват, че са комшии на публични личности. Понякога обаче се сърдели заради силната музика, която Коцето пускал в моменти на върховен кеф. Пенсионерите разказват, че имотът всъщност не е негов, а наследствен на съпругата му Надя. Блондинката, с която изпълнителят на "Ти си само осми клас" неотдавна се врече във вечна вярност, прекарвала всички зимни и летни ваканции на село при баба и дядо.
"Тя е кротка и скромна открай време, а Коцето разговорлив и вечно засмян, душата на компанията", описва младото семейство бабичка от Нивянин.


Фенки побъркват артиста

Двамата комшии никога не са страдали от липса на женско внимание. Преди да се ожени, Коцето имаше милион обожателки, което бе причина бившата му спътница и колежка Райна да го ревнува и от въздуха. Аналогична е ситуацията при Блатечки. Въпреки че от години има брак с жена си, както и дете, напористи фенки често го тероризират с есемеси и телефонни обаждания. Именно това е причината артистът да сменя телефонния си номер през няколко месеца.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама