Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1760353 www.bgdnes.bg

Нина Николина по-силна от Херкулес

Нина Николина е яка мадама, по-яка и от древногръцкия герой Херкулес!
37-годишната певица бе засечена от топпапараците на "България Днес" да показва мускули в центъра на София. За жалост, колкото и да е топъл февруари, все още е зима и Нинчето не бе по изрязани панталонки и потник, а по дебело яке.
Близката приятелка на Любо от "Те" бе тръгнала на пазар. Както всяка жена обаче, тя се отплесна и посети почти 873 магазина - от такива за дрехи и обувки, през хранителни, магазини с черна и бяла техника до еклектични бутичета. Нина на практика обиколи цяла София.


От пазарския й поход се изтощи нетренираната на шопинг щерка на Николина - Валентина. Преди две седмици първородното дете на певицата навърши три години. Скорошният й рожден ден плюс неумолимото обикаляне на майка й изтощиха Валя до краен предел.


Детето запротестира, че повече не ще да пазарува и мигом заспа на задната седалка на беемвето, което майка й кара. Нина обаче прояви твърд характер и буквално взе на ръце щерка си и така, спяща, я носеше из магазините.
Изпълнителката на "Абсент" може да е силна, но за сметка на това кара като джигит - изпреварвания, клаксони, нахални маневри... Да си наляга парцалите, че малко дете вози!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама