Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1760377 www.bgdnes.bg

Мария Илиева купи БМВ на гаджето си

Мария Илиева е взела беемве на гаджето си Иво Аръков. Хубавицата толкова се е влюбила в младока от "Кецове", че иска да му го докаже и финансово.

Естествено, Илиева се проявила като прозорлива бизнесменка и не приписала колата, модел "тройка", на името на Аръков. Малко предпазливост никога не е излишна. Че всички я знаят актьорската любов, изменчива и непостоянна като февруарската пролет.
БМВ-то си е на Мара, но де факто 88% от времето машината е под опекунството на актьора. Иво гъзарее из София, но не смее да вози разкрепостените си колежки от НАТФИЗ вътре - Илиева имала обоняние като на гранична немска овчарка.

Реклама

Умопомрачително красивата певица се залюби с Иво Аръков преди година, когато го изгледа в театралното представление на Явор Гърдев "Козата, или коя е Силвия?", където участваше и Джаро (Михаил Билалов).

Оттогава насам Мара и Иво така и не узакониха връзката си пред обществото. Никой от двамата не излезе като мъж и да каже: "Да, заедно сме!" Но тази липса на смелост единствено разпали любопитството и насочи вниманието към Марийчето и натфизчията.
Гълъбчетата нееднократно бяха засичани по светски купони, където издръжливостта им бе тествана докрай. Не можеха да се целуват пред гостите на коктейлите, имаха право само на страстни погледи и уж случайни, приятелски прегръдки и телесни допири.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама