Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1760512 www.bgdnes.bg

Деян Донков съблазнява Николета

Валери Божинов е в стрес. И той не е свързан с поредния му трансфер. Футболистът е притеснен да не би съпругата му - пъргавата Николета, да скочи в завивките на един от най-желаните родни мачовци - Деян Донков. Двамата влизат в риалити предаването "Къртицата" на ТВ7.
Седмица преди да даде съгласието си, Деян Донков задържа дъха на продуцентите от "Междинна станция" Иван и Андрей, като преговаря с Магърдич Халваджиян за участие в новото му предаване "Като две капки вода".
"Явно двамата не се разбраха за парите и Донков подписа участието си в "Къртицата", споделиха близки до режисьора Халваджиян.
Красавицата Николета Лозанова пък дала съгласие за участието си без специални условия.


"За мен това е предизвикателство и нямам притеснения за това, че няма кой да се грижи за дъщеря ми Никол. Това ще направи баща й Валери", сподели плеймейтката.
Фенове на футболиста обаче споделят, че Божинов със стаен ужас пуснал любимата си в предаването заради слуха за 20-сантиметровите размери на половия член на Деян Донков и фаталното му влияние над всички красавици, с които е играл.
"Валери и жена му се ревнуват, но участието пред камера за Николета ще й помогне да се ошлайфа, тъй като в средата на годината тя ще води собствено предаване по ТВ7", споделиха хора от екипа на Иван и Андрей.


Приключенският формат номер 1 в света "Къртицата" започва на 25 март и ще продължи три месеца. В него известни личности застават един срещу друг, за да спечелят наградата от 250 00 лв. За целта те се борят с различни предизвикателства.
Освен Николета и Динков засега се знае, че и чалгаджията Азис ще се прави на къртица.
"Предварителното условие, което Азис постави за участие в предаването, е да не скача с парашут. Това е нещо, с което ще се съобразим", сподели изпълнителния директор на ТВ7 Николай Бареков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама