Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17608388 www.bgdnes.bg

(СНИМКИ) Ето ги най-горещите голф гаджета

Известните футболни половинки в Англия вече си имат аналог и в Америка. Само дето спортът отвъд океана е голфът.

В навечерието на Мастър турнира в Аугуста с награден фонд от 18 млн. долара става ясно, че публиката очаква с нетърпение да види и красавиците в публиката. 

Реклама

Най-известна сред голф половинките е Полина Грецки, разбира се, защото е дъщеря на хокейната легенда Уейн Грецки. Тя е гадже на Дъстин Джонсън, при това още от 2012 г. В първите години на връзката им невръстната тогава Полина се шегуваше: "Какви срещи, та баща ми е все с нас. Не можем да останем насаме". Въпреки всичко Полина и Дъстин се ожениха през 2022 г. 

Патрик Кантли се очаква да бъде съпроводен и мотивиран от модела Ники Гуидиш. Всъщност Ники вече е дипломиран фармацевт, но също така и участва в клипове в търговски телевизионен канал. 

Актрисата Джена Симс ще прави компания на Бруукс Кьопка, който миналата година се класира на второ място в Аугуста. След като спря с кариерата си на модел, Джена стартира актьорската си кариера с участие в сериала "Клакьорки". Един от популярните й филми е "Нападение на акула", в който мутирала риба напада и убива кечиста Роб ван Дам. 

Шампионът от предишното издание на турнира - Джон Рам, води прекрасната Кели Кейхил. Двамата са заедно от колежа в Аризона, където прекарват две години, преди да станат гаджета. Те се ожениха през 2019 г. в испанския град Билбао, но малко преди това връзката им едва не приключи. Причината е, че играли тенис един срещу друг, Джон бил безпощаден, а хубавицата се фръцнала.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама