Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1766607 www.bgdnes.bg

Зуека и Рачков ще водят "Като две капки вода"

Настоящите водещи на "Господари на ефира" Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков ще водят и новото музикално шоу "Като две капки вода", научи "България Днес".
До последния момент новината била пазена в тайна дори от Зуека и Рачков. Двамата водещи я научили по най-изненадващия за тях начин - като попаднали в заложен им забавен "капан" от екипа на предаването "Имаш поща". Специалното издание по случая бе излъчено снощи в 22,00 ч.
Запознати споделиха, че когато Зуека и Рачков получили покана за участие в "Имаш поща", дълго се чудили кой и за какво ги кани. В крайна сметка приели да участват, защото решили, че е някаква лична история - я зрител, я някой съсед. Останали крайно учудени, когато в студиото видели, че поканата идва от журито на предаването "Като две капки вода" - Магърдич Халваджиян, Хилда Казасян и Любо Дилов. В ефира на "Имаш поща" триото, което ще пресява кандидатите за "Като две капки вода", отправило официално поканата си към водещите на "Господари на ефира" да станат водещи на новото музикално риалити и буквално ги "хвърлило в шах", разкриха очевидци.
"Настана малко смут, защото Зуека и Рачков наистина не знаеха какво да отговорят. Най-малкото защото идея си нямаха какво мисли по въпроса продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян. Вярно, че Джуди и Маги Халваджиян са братя, но всеки си има свои предавания, пази си екипа", разкриха от "Имаш поща".
След като суматохата поотминала, се разбрало, че "удар под кръста и кражба" от страна на Магърдич Халваджиян по отношение на брат му Джуди няма. "Не че Джуди веднага се нави на идеята... Когато Маги му каза, че иска да вземе Зуека и Рачков за новото си шоу, Джуди доста мисли, защото това са му емблематични водещи. И други продуценти са ги искали, но винаги са получавали отказ. В крайна сметка Джуди каза: "Е, аз ако на брат си не ги дам, то на кого!" и работата се уреди", споделиха запознати със сагата.
Рокадата обаче ще наложи промени в "Господари на ефира". До края на лятото мястото на Зуека и Рачков ще заемат на ротационен принцип Мария Игнатова, Геро и Малин Кръстев. "Като две капки вода" пък тръгва от март.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама