Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1768051 www.bgdnes.bg

Златка не прави магии на Банев!

"Злати сама се бори с Николай Банев за земята, която имаме на ДКавацитеУ. Преди това съпругът ми, който почина, се занимаваше с това. След това Злати реши сама да воюва", разказа пред "България Днес" майката на плеймейтката Златка Димитрова - Маргарита Червенкова.

Жената е учителка по география в школото "Йордан Йовков" в Бургас. Вторият баща на Черната Златка - Димитър Янев, почина от рак. Наскоро плеймейтката намекна, че именно драмата с парцела е довела до болестта на баща й.

Реклама

Земята е 1 декар и се намира на брега на морето в къмпинг "Каваците". Там семейството на Златка има бар. Районът обаче е доста апетитен. Към него проявява интерес и Николай Банев. Според Златка Банев е направил приватизация на парцела с помощта на фалшиви документи. Така семейството на плеймейтката от над 10 г. се опитва да докаже собствеността си над земята.

"Друго нямаме там на ДКавацитеУ. От 10 г. се размотаваме по дела с Банев, но човекът е олигарх. На наша страна е правото, но на негова са парите", обяснява за драмата майката на чернокосата хубавица.

По принцип парцелът е бил собственост на втория баща на плеймейтката, който го получава през 1999 г. с решение на поземлената комисия. Златка и семейството й го наследяват след смъртта на Димитър Янев. Плеймейтката обаче решава тя да се нагърби с делата на фамилията и да се бори за наследството.

"На Злати съм оставила всичко, тя придвижва делата. Тя така реши и аз нямам нищо против. Искам и друго да кажа. Дъщеря ми е православна християнка, тя е вярваща и никога не е правила никакви магии, още по-малко на Банев. Тя се бори с него само в съда", коментира и този въпрос Маргарита.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама