Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1768183 www.bgdnes.bg

30 бона за клип пръсна Алисия

Фолкпевицата Алисия удари конкуренцията в земята, като засне скъпарски клип на Малдивите.

Изпълнителката от село Вакарел направила видеото към песента "Мистър Грешен" по време на ваканцията си за новогодишните празници. В островната азиатска държава чалгарката релаксира заедно с половинката си - вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов. Предвидливата Алисия обаче решила, че райското място не трябва да остане неексплоатирано и го включила във видеото си. Така успяла да съчетае приятното с полезното.

Експерти във фолкбранша веднага оцениха, че клипът на "Мистър Грешен" е струвал поне 30 бона. Екзотичната дестинация, заснемането с качествена техника и луксозните аксесоари оскъпили драстично продукцията. Тенденция е през последните години фолкпевиците да хвърлят огромни суми за клипове, които обаче се завъртат по телевизиите около месец и половина, а след това изпадат в забрава. Това вероятно не е притеснило Алисия и тя се е бръкнала за крупната сума, за да надскочи конкурентките си. Масово в бранша се дават до 10 000 лева за нов клип, но не липсват и изпълнителки, които жертват повече средства, за да изпъкнат. Публична тайна е, че музикалните компании не плащат клиповете на изпълнителите си и те трябва сами да си финансират проектите. Продуцентите поемат грижите само за участията и въртенето на видеата по фирмените телевизии. Затова певците залагат на по-евтини клипове, а скъпарската продукция на Алисия е нива над останалите.

Реклама

Изпълнителката изненада приятно феновете си с доста провокативна визия и кадри, на които е без капка грим. Изумителната природа и екзотиката на острова в Индийския океан допринасят за нестандартността на видеото. За ужас на мъжката аудитория в клипа разголен се появява и Ники Михайлов - лицето му не се вижда, но татуировките са изложени на показ. Запознати разказват, че първоначално футболистът се дърпал от снимките и искал просто да си почине от дългия футболен сезон в Холандия, но настоятелната Алисия не спирала да го врънка. И накрая склонил, за да получи малко спокойствие.

Преди години Алисия съблече и тогавашния си приятел - футболиста със съмнителни качества Валери Божинов. Той участва във видеото й "Карамел", където двамата демонстрираха опасна близост.

 

Копирала Мария

Наблюдателни фенове веднага забелязаха, че клипът е много сходен с видео на Мария, което тя преди време засне на Сен Тропе. Точно тогава се появиха информации, че не друг, а Ники Михайлов прави компания на прясно разведената изпълнителка. Вратарят не се появи в тогавашния клип, но беше посочен като основен финансов благодетел на продукцията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама