Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1770281 www.bgdnes.bg

Косъма възкръсва!

Косъма възкръсва!

За това се молят зрителите на хитовия сериал по БНТ "Под прикритие".
Смъртта на лошото момче Здравко Киселов предизвика истинска истерия.
Стотици фенове искрено скърбят за любимия си герой, а новината за покушението над Здравко Косъма беше разпространена досущ като криминална хроника.
Фейсбук прелива от гневни коментари към продуцентите.

Не за първи път Косъма държи в напрежение зрителите дали е мъртъв или не. Това е и тайната надежда на феновете му, че и този път може отново да е на екран.
Екипът на сериала също не е очаквал подобна лавинообразна реакция. Само смъртта на Куката можеше да е по-страшна за фенове. Зрителите на "Под прикритие" биха жертвали дори главните персонажи в лентата, но не Косъма и Куката. Самият Александър Сано не е предполагал, че убийството му може да предизвика подобен отзвук.

Реклама

"Не може ли убийството да е инсценирано и да се върне в 4-ти сезон под прикритие и да е някаква комбина на Марто или Куката", "Сценаристите да го върнат или сериалът ще е провал". Това са само част от най-гневните критики към екипа на сериала.

Продуцентите от "Камера" вече са се хванали за главата как да угодят на зрителите. Макар и връщането на Косъма в "Под прикритие" да изглежда много трудно, се обмислят различни сценарии, за да няма недоволни зрители. Дори появата на брат близнак на Здравко Киселов не е изключена. В крайна сметка не се изключва вариантът и жилавият престъпник все пак да прескочи трапа и да се размина със смъртта. На косъм. Самият Среброто също е изненадан от реакцията, която предизвика убийството му.

"Изненадан съм, да. Явно зрителите наистина са харесали героя ми, но няма как да ви кажа дали отново ще съм на екран", обяви актьорът пред "България Днес".
Което допълнително подсилва клюката, че Косъма ще възкръсне.

Описаха го в стихове


В социалната мрежа вече се върти и стихотворение, посветено на Косъма. В него кримигероят и неговите подвизи са възпети за кеф на феновете. В скоро време се очаква и песен за любимия мошеник.

 

Дали в клуба или в затвора,
дали на чисто или в позора,
дали за пари или за жени на лов,
радваше ни Здравко Киселов.

Персонаж весел и велик,
понякога добър, понякога мръсник,
лош пример и престъпник,
страхотен бе, сега е пътник.

Реклама

Ще скърбим ли или ще продължаваме,
ще го осъждаме или ще му подражаваме,
този избор ще трябва да направим,
но никога няма да го забравим!

Лафове, жени, стрелба и пари,
това бяха неговите любими игри.
И може невинаги на косъм да му минава,
но в съзнанието ни вечно той остава!

 

Реклама
Реклама
Реклама