Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1774331 www.bgdnes.bg

Галена и Анелия се хванаха за гушите

Десетина дни пред раздаването на годишните награди на телевизия "Планета" напрежението във фолксредите ескалира. Създадоха се дори лобита, които да подкрепят определени певици, които да се окичат с престижния приз "Изпълнител на годината" (бел.ред. - за пръв път певици и певци са обединени в обща категория за най-добър изпълнител през годината).

Най-големите фаворитки за престижното фолкотличие са Анелия и Галена, като по регламент феновете ще изберат голямата победителка. Анелия има повече популярност в интернет пространството, докато Галена се радва на по-засилен интерес в заведенията. Драпането към наградата изостри отношенията между двете и те започнаха да се нападат публично като в политическа предизборна кампания. В конфликта между двете се намесиха и техни колежки, но те масово решиха да подкрепят Галена, докато Анелия се принуди да мине в кръгова отбрана и да воюва на няколко фронта.

Реклама

"Анелия си беше позволила на няколко места да говори по мой адрес. Постарах се тя да разбере, че съм научила какви ги дрънка по мой адрес. Имам принцип, че какъвто и да е някой колега, аз не си позволявам да го коментирам", разказва Галена. Ответната реакция била мигновена и Анелия започнала да й звъни, но тя не си вдигала телефона. "С нея конфликт нямам, просто ми е обидно, когато някой ме коментира. Тя знае за какво става въпрос, защото е в нашия бизнес и е наясно какво се случва", допълни Галена. Оттогава двете изпълнителки не се поздравяват и дори по концерти се правели, че не се познават.

"Галена, няма да играя в цирка ти!", беше краткият коментар на Анелия. Тя обаче беше нападната от дългогодишната си врагиня Емилия, която пък е близка приятелка с Галена и двете имат общи музикални проекти. Емилия я "захапа", че брюнетката постоянно пречи на връзката й с бизнесмена Коко Динев и вече 7 години не спира да ги тормози.
"Аз проблем с моите колежки нямам, но явно те имат проблем с мен, което е наистина жалко. Това, че някои от тях често ме атакуват, според мен показва слабост и безсилие", отвърна отново равнодушно Анелия. Тя реши да избяга от всички интриги, като пътува до Доминиканската република, където да събере тен и сили за годишните награди.
Анелия също прояви хитрост и реши да направи среща на фен клуба си в столичния ресторант "Кошарите", който е собственост на Коко Динев - бившата половинка на Анелия и настоящ на Емилия. Това подразни врагинята й и я накара да си изпусне нервите за пореден път. Участие в плетеницата от интриги взе и Преслава, която заяви, че твърдо застава зад приятелката си Галена и че точно тя заслужава да спечели наградата. Така Анелия се оказа, че се бори не само с Галена, но и с всичките й поддръжнички, включително Преслава и Емилия.

11-те годишни награди на телевизия "Планета" ще бъдат раздадени на 26 февруари в зала 1 на НДК.

 

Само Камелия я защити

Фолкпевицата Камелия беше единствената, която публично обяви, че Анелия заслужава да бъде провъзгласена за най-добра певица на годината.

"Ако погледнем критериите, тя изкара доста песни, които се завъртяха по клубовете. Ако е нужно изпълнителите да имат клипове, по-различни от досегашната им кариера, тя има. Ако е нужна някаква визуална промяна, тя също я има. Ако е важен броят на участията и допринесените доходи във фирмата, тя ги има. Затова казвам, че за тази година тя е един реализиран творец, който е достоен за наградата "Изпълнител на годината", заяви Камелия. Тя обаче не иска да взима страна в скандала между Анелия и Емилия, който се вихри от няколко седмици.

Реклама
Реклама
Реклама