Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1782237 www.bgdnes.bg

Домусчиев позлати жена си

Половинката на олигарха Кирил Домусчиев носи само злато, видяха репортерите на "България Днес". Кремена Проданова, която е втората жена на собственика на "Лудогорец", се фука с шикозни накити по време на светските партита, които посещава. Дамата се радва на големи грижи от страна на Кирил, който по Нова година я заведе на екзотична почивка на Малдивите.

Кремена втрещи елита с уникална чанта тип "клътч", модел на Роберто Кавали. Коженият атрибут е оборудван с масивна златна гривна, която играе ролята на белезници срещу евентуален грабеж. Самата чанта може да се намери за хиляда долара, но с гривната цената й скача до 5 бона от американската валута. Другите златни накити, с които жената на олигарха не се разделя, са изключителните й обеци.

Реклама

Безспорно най-колоритното украшение по Кремена е масивният пръстен с диамант, който носи на безименния пръст на дясната си ръка. Твърди се, че Домусчиев поднесъл на жена си скъпото бижу, когато тя го дарила с близнаците Петър и Донна. В началото на този месец бебчетата навършиха годинка.


Семейство Домусчиеви е доста суеверно. За да се предпазят от уроки, Кирил и Кремена носят тънки червени кончета на десните си ръце, както е модерно напоследък. Иначе футболният бос не обича накитите и затова не търпи пръстени или гривни по себе си.
Винаги когато любимата му излиза навън, тя е плътно придружавана от двама костюмирани бодигардове. Най-новият автомобил, с който Домусчиеви се возят, е черно ДАуди S8У. Според близки до семейството корабният магнат бил лудо влюбен в Креми. Именно заради нея той прекрати напълно отношенията с първата си съпруга - 48-годишната рускиня Ирина, която живее във фамилната къща в Барселона.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама